Lola's Box

De-a lungul anilor, printre ambasadorii Maybelline New York s-au numărat numele cu greutate în modeling precum Christy Turlington sau Emily DiDonato. Din această primăvară, brandul de cosmetice are un nou ambasador: Jourdan Dunn.Maybelline New York_Jourdan Dunn

Stilul, imaginea şi energia pozitivă ale lui Jourdan sunt calităţi perfecte pentru brandul Maybelline New York. Ea este reflectarea viziune Maybelline asupra frumuseţii globale.
Jerome Bruhat, Global Brand President Maybelline New York

Prima dată, Jourdan a fost remarcată de un căutător de modele, în timp ce se afla la o ieşire cu prietenii. La scurt timp, britanica a semnat primul ei contract şi şi-a făcut debutul pe catwalk la New York Fashion Week, ediţia de toamnă din 2007. Devenită modelul titular al ediţiei britanice Vogue, desemnată “new star” şi nominalizată în “Top 10 Newcomer” de site-ul style.com, Jourdan a cunoscut succesul încă de la începutul carierei.

“Este o onoare să fiu ambasador pentru un brand legendar”, a declarat Jourdan. “Sunt mândră că sunt o Maybelline girl şi sper să-i fac pe oameni să se simtă la fel cum o făceam eu când am crescut privind reclamele Maybelline. Imaginea mărcii a fost dintotdeauna una frumoasă şi pozitivă. Acum, faptul că fac parte din această poveste este un vis devenit realitate!”

De-a lungul carierei sale de fotomodel, Jourdan a defilat pentru Prada, Christian Dior, Chanel, Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Miu Miu, Balenciaga, Calvin Klein, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Tom Ford, Marc Jacobs, Alexander Wang, Burberry, Lanvin, Hermes, Givenchy, Valentino, Jean-Paul Gaultier sau Balmain. Pictorialele ei au apărut în diferitele ediţii Vogue – SUA, Marea Britanie, Franţa, Italia, Japonia şi Rusia.

Nu trebuie trecute cu vederea nici apariţiile sale în reviste renumite de modă W, Numero, Allure, i-D, V, POP şi Dazed & Confused. A făcut parte din numeroase campanii publicitare pentru ck Calvin Klein, parfum CK1, Yves Saint Laurent, Burberry, Burberry Beauty, Gap, DKNY, H&M, Express, Aldo, Banana Republic, Tommy Hilfiger, Rag & Bone, Topshop, John Galliano sau Benetton.

Atunci când nu este fotomodel, Jourdan este mama unui băieţel, Riley, care a fost diagnosticat cu siclemie. Acest lucru a făcut ca Jourdan să aibă o implicare activă, ca părinte-ambasador, pentru Sickle Cell Disease Association of America. Pe lângă rolul de mamă şi filantrop, Jourdan este şi un bucătar autodidact. Ea este gazda unul program de lifestyle şi gătit intitulat “Well Dunn with Jourdan Dunn”. Showul este disponibil pe canalul YouTube al lui Jay Z, Life+Times, iar o celebritate este oaspetele fiecărui episod.

Debutul lui Jourdan în reclamele Maybelline New York pentru print şi televiziune va avea loc în această lună.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.