Lola's Box

Pentru blonde – printre care mă număr şi eu de foarte mult timp -, obţinerea nuanţei potrivite este o provocare majoră. Dacă reuşeşti, ajungi la alt challenge: cum să-l îngrijeşti şi să-l întreţii corect. De curând m-am întâlnit cu Joico Blonde Life şi vreau să vă spun că este magie în stare pură.

Pentru că ştiu cât ne luptăm pentru a avea blondul pe care ni-l dorim, experţii Joico au creat o gamă specială pentru părul deschis la culoare. Lansată de Top Line la Beauty Concept Boutique, Joico Blonde Life transformă spectaculos strălucirea părului şi, totodată, întăreşte structura firelor de păr. Şi pentru că îmi place să experimentez tot ce este nou, mi-am lăsat părul pe mâinile dibace ale Andreei Nicolau.

Gabriela Dima (trainer Joico) ne-a împărtăşit câteva secrete pentru un păr impecabil

Despre părul meu pot spune orice, dar nu că este unul uşor de coafat. Când sunt acasă şi vreau să-l aranjez, operaţiunea necesită timp şi foarte multă răbdare. Doar că aceasta din urmă îmi cam lipseşte, pentru că nu pot pierde două ore doar pentru o coafură decentă. Aşa că eram foarte curioasă ce va ieşi din confruntarea între “Măria Sa Rebelul” şi Joico Blonde Life. A fost suficient un spălat, cu şampon şi balsam din noua gamă Joico, după care Andreea mi-a aranjat părul doar din perie. Iar rezultatul a fost… Wow!

Andreea Nicolau, mulţumită de rezultat. De mine nu mai spun! 🙂

Pe lângă şampon şi balsam, Joico Blonde Life include încă două produse dedicate părului blond. Produs revoluţionar pe piaţa beauty, pudra Blonde Life conţine formula Ultra-High-Lift şi decolorează, rapid şi sigur, până la nouă niveluri. Rezultatul este un aspect sănătos, obţinut fără aditivi, şi un păr mai puternic. Iar ruperea se reduce cu 54% în urma procesului de decolorare. Arginina, care protejează părul în timpul decolorării, şi uleiurile exotice de Tamanu şi Monoi, bogate în nutrienţi esenţiali, sunt secretele magice ale acestei pudre.

Prin utilizarea sistemului Joico Blonde Life, 80% din culoare se păstrează până la 18 spălări. Şamponul şi balsamul Brightening se pot folosi zilnic pentru o hrănire intensă şi o strălucire de durată a părului blond. Ca tratament de detoxifiere, urmat de hrănire profundă, experţii Joico recomandă folosirea măştii Blonde Life Brightening o dată pe săptămâna. Pentru un fir mai gros sau, dimpotrivă, deshidratat şi deteriorat, masca poate înlocui balsamul Blonde Life. Se pot folosi şi alternativ, dar fără a utiliza masca mai des de trei ori pe săptămână.

Pentru cine şi-a propus să poarte un blond cool chic, dar care să reziste mult timp, merită să încerci gama Joico Blonde Life. Dacă vrei un look perfect, #livetheblondelife!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.