Lola's Box

Pentru 2015, Jean-Paul Gaultier ne propune două ediţii speciale ale unuia dintre cele mai cunoscute parfumuri ale sale, Le Couple. Şi ambele par inspirate din celebra franciză Piraţii din Caraibe.

JPG Le Couple, PiratePornit într-o vânătoare de comori incitante, legendarul cuplu de parfumerie se îndreaptă spre zările îndepărtate ale mărilor şi oceanelor. Aşa cum ofensiva piraţilor pe marile ecrane este simbolizată de căpitanul Jack Sparrow, cea din lumea aromelor parfumate este sinonimă cu ediţia 2015 Le Couple, cu corsarii ce au ridicat steagul negru şi au pornit spre a stăpâni mările. Cu roşu purpuriu pentru varianta Classique şi albastru marin pentru Le Male, cutiile metalice – o semnătură Jean-Paul Gaultier – iau forma cuferelor nituite cu cranii pe săbii duble, iar mânerele poartă brandingul casei, JPG.

JPG Le Couple, Classique EDT 50 mlFormele irezistibile ale variantei feminine Classique sunt strecurate într-o bustieră de jerseu, cu imprimeu marinăresc cu dungi albe şi roşii, care a ajuns zdrenţuită după ultimul duel. Cu veşmintele împletite senzual, pe trupul cu forme superbe, şi prinse cu o centură neagră, cu cap de mort, “ea” stă pe puntea vasului, alături de partenerul său de fărădelegi. Purtător al veşmintelor caracteristice corsarilor, “Le Male” se făleşte cu tricoul său cu dungi albe şi negre, cu marginile sfâşiate. Pe piept are imprimat un craniu roşu strălucitor, care are unul din ochi acoperit cu o literă “G”, semn al devotamentului său faţă de armata Jean-Paul Gaultier.

JPG Le Couple, Le Male EDT 75 mlFără ca măcar să facă uz de săbiile lor, “Le Male” şi “Classique” stau cu mândrie peste prăzile lor, de care au profitat la maximum. A fost suficient să-şi arate cutezanţa în faţa căpitanului corabiei pe care o aveau în vizor, iar acesta s-a predat fără luptă. Care să fi fost succesul lor? Classique “a lovit fulgerător” cu un buchet floral senzual, din care ies în evidenţă vanilia voluptoasă şi notele lemnoase. Asemenea unui bărbat desăvârşit, Le Male vine cu notele de mentă revigorantă infuzată cu lavandă, care sunt sporite de vanilie şi lemn cald. Nu este rea nici o combinaţie între cele două parfumuri. În realitate, secretul îl ştiu doar piraţii.

JPG Classique Intense, EDP 50 ml + BL 75 mlDacă te atrage o aventură cu corsari, ediţiile speciale “Classique” (eau de toilette, 50 ml) şi “Le Male” (eau de toilette, 75 ml) by Jean-Paul Gaultier sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Jean-Paul Gaultier: «Le Couple» în ediţii speciale

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.