Lola's Box

Aşa este că vrei să ai o dantură cât mai albă, dar fără ca dinţii tăi să aibă de suferit? Atunci ia aminte că lanţul de farmacii Sensiblu a lansat kitul profesional iWhite2. Şi este singurul produs pentru albire 100% sigur pentru că nu conţine peroxid de hidrogen.

Când cunoşti o persoană, la ce te uiţi prima dată? Aş miza orice că dantura este unul din primele lucruri care îţi atrag atenţia. Dinţii curaţi şi albi ne oferă un indiciu asupra persoanei respective, cât este de curată, cât este de îngrijită şi cât ţine la imaginea ei. Şi la fel ne place şi nouă să fim. Dar cum reuşim acest lucru fără ca dantura noastră să aibă de suferit?

Cele mai multe produse de pe piaţă, destinate albirii dinţilor, conţin peroxid de hidrogen. Poate că această denumire nu îţi spune prea multe, dar sigur ai auzit de apă oxigenată. Da, aceasta este eficientă, dar, în anumite cantităţi şi fără supravegherea medicului stomatolog, poate afecta smalţul, iar dinţii şi gingiile devin sensibile. Şi atunci ce avem de făcut? Vestea bună ne-o oferă Sensiblu prin lansarea kitului profesional de curăţare iWhite2, care nu conţine peroxid de hidrogen.

iWhite2 – zâmbet mai alb cu până la opt nuanţe

Odiseea iWhite în România a început anul trecut, atunci când Sensiblu a lansat, în exclusivitate, primul kit de curăţare a dinţilor. Acum, noul kit profesional, iWhite2, oferă albire INSTANTĂ, înlăturare a petelor de la suprafaţa şi din interiorul dinţilor şi întărirea danturii “Noul iWhite2 ajută şi la refacerea smalţului dentar datorită microcristalelor albe pe care le conţine”, declară Laura Stanciu Ciocoiu, brand manager iWhite în România.

iWhite2, Laura Stanciu Ciocoiu

Conform studiilor clinice, noul produs poate oferi un efect de albire a dinţilor cu până la opt nuanţe, chiar după prima aplicare – rezultat dovedit pe o zecime dintre participanţii la studiu. Da, se prea poate ca performanţele să varieze de la o persoană la alta şi să fie influenţate direct de stilul de viaţă şi de cel alimentar.

Cum se foloseşte

iWhite2 conţine 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a cinci folosiri. Benzile se aplică pe părţile superioară şi inferioară ale dinţilor, se lasă să acţioneze 20 minute, după care se îndepărtează. La final, se clăteşte cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduţă. La prima aplicare a tratamentului este recomandată folosirea kitului timp de cinci zile consecutiv. Pentru menţinere, la distanţă de o lună, se pot reaplica benzile, în funcţie de rezultatul pe care vrem să-l obţinem sau ori de câte ori considerăm că este necesar – înainte de un interviu, de o petrecere sau de o ieşire în oraş.

Pe lângă kitul profesional de albire iWhite2, în farmaciile Sensiblu se găsesc pasta de dinţi şi apa de gură iWhite cu efect de albire, dar şi polisherul profesional pentru detartraj şi periaj.

iWhite2, gamă completă

DE REŢINUT: Trebuie ştiut de la bun început că albirea dinţilor este recomandată, în principiu, persoanelor care au dinţi sănătoşi, cu gingii fără probleme şi care nu au fost supuşi tratamentelor. Pentru menţinerea efectelor acestei proceduri, trebuie evitate alimentele şi băuturile care schimbă culoarea dinţilor (cafea, ceai, vin roşu, afine), dar şi obiceiurile vicioase precum fumatul.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.