Lola's Box

Serurile antirid sau hidratante fac parte din rutina mea de îngrijire şi recunosc că m-am bucurat foarte tare când am primit spre testare două produse Ivatherm cu efect de lifting.

Ivatherm GlykoLift cremă & ser cu efect de liftingNu am ascuns niciodată faptul că am 40 de ani, vârsta la care încep să apară riduri fine în jurul ochilor sau a gurii. Ridurile de expresie se adâncesc şi ele şi am eu o vorbă nu prea frumoasă “începe să îţi cadă faţa”. Rutina mea de îngrijire mai include un fix: atunci când folosesc, spre exemplu, un ser, vreau ca şi crema să fie de la acelaşi brand, pentru că – vreau să cred – că au fost dezvoltate pentru a se completa între ele. Poate şi din această cauză m-am bucurat când am primit spre testare, de la Ivatherm, crema cu efect de lifting şi serul cu efect de lifting din gama GlikoLift.

Noua gamă GlykoLift conţine un cocktail de ingrediente active cu efect anti-aging global: Glykokine Factor S şi alge brune cu efect de stimulare a producției de colagen, acid hialuronic şi unt de karité cu efect hidratant, vitamina E (un binecunoscut antioxidant), sidef pentru un efect optic imediat de luminozitate şi strălucire.

Ivatherm GlykoLift ser cu efect de liftingEi bine, cam de o lună le-am pus la lucru. Serul îmi place la nebunie, pentru că are o textură uşoară, intră imediat în piele şi îmi lasă pielea mătăsoasă şi mai luminoasă. Nu trebuie aplicat prea mult produs, mie îmi sunt suficiente câte două picături pentru fiecare obraz. Efectele imediate sunt că simţi efectiv cum se întinde pielea, uneori nu-mi vine să aplic şi crema pentru a simţi senzaţia cât mai mult. 🙂

După ser aplic crema cu efect de lifting – ca şi serul, îmi ajung câteva punctuleţe, pe care le întind pe faţă şi pe gât. Îmi place că şi crema intră în piele şi nu rămâne acea peliculă grasă pe care o detest.

Ivatherm GlykoLift cremă cu efect de liftingDupă aproape o lună de utilizare, am observat că liniile fine din jurul gurii s-au estompat semnificativ (aveam una destul de pronunţată pe care mereu o eliminat în Photoshop, dar acum a rămas amintirea din fotografiile mai vechi). Multe dintre voi ştiţi că am avut o operaţie la baza gâtului – mai precis de tiroidă. Ei bine, şi cicatricea s-a estompat, acum a rămas ca un fir de aţă, dar care se pierde în pliurile gâtului.

Dar, pe lângă faptul că este un produs eficient, mă bucur enorm şi sunt tare mândră că este un produs românesc. Este unul din brandurile de suflet, care a intrat uşor – şi fără să-mi dau seama – în ritualul meu zilnic de îngrijire: de la produsele solare la apa micelară şi faimosul spray cu apă termală fără de care nu pot concepe vara.

Voi ce produse Ivatherm aţi încercat?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Ivatherm GlykoLift, «arma» împotriva ridurilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.