Lola's Box

De ce avem nevoie pentru ca tenul nostru să fie curat şi sănătos? Păi… Şerveţele demachiante, gel de curăţare, loţiune cu textură uşoară şi cremă hidratantă. Well, din această primăvară toate aceste patru produse le găsim în noua gamă Essentials by Artistry lansată de Amway.

Aşa cum am mai spus-o şi cum ştiţi şi voi, cu siguranţă, timpul nu este deloc aliatul nostru. Dimpotrivă, face tot ce poate pentru ca noi să fim mereu în criză de… timp. 🙂 La aceasta adăugă şi stilul de viaţă agitat – da, nu depinde întotdeauna de noi -, aşa că îngrijirea tenului trebuie să fie rapidă şi cu un program simplu.

Când a creat Essential by Artistry, brandul premium a avut în vedere în special tratarea problemelor tenului tânăr. Pentru aceasta a combinat produse care oferă o îngrijire rapidă, uşoară şi eficientă. Cu formule fără ulei, produsele au ingrediente obţinute din surse derivare natural, care să ofere un ten impecabil în orice moment al zilei. Iar totul se rezolvă întrei paşi simpli.

Pasul 1 – gel pentru curățare Essentials by Artistry

Un gel delicat care curăţă în profunzime tenul şi îndepărtează machiajul. După utilizare, tenul rămâne curat şi revigorat. Printre ingrediente regăsim castravetele şi aloe-vera şi este bogat în antioxidanţi. Datorită pH-ului echilibrat, pielea devine mai catifelată, mai revigorată şi nu este uscată excesiv.

Pasul 2 – cremă hidratantă Essentials by Artistry

Crema bogată hrăneşte tenul în profunzime, fără a-l îngrășa, şi asigură o hidratare constantă timp de 12 ore. Floarea de lotus albastru calmează epiderma şi previne deteriorarea acesteia. Amestecul cu matrice hidrolipidice ajută la reducerea liniilor fine vizibile, cauzate de hidratarea insuficientă a tenului. Fiind fără parfum, este potrivită şi pentru tenul foarte sensibil.

Sau…

Loţiune cu textură uşoară Essentials by Artistry

Uşoară, fără ulei, loţiunea hidratează şi hrăneşte epiderma, zi şi noapte, în timp ce ţine sub control producţia de sebum. Conţine un amestec de antioxidanţi (vitamina E, extract din cireşe Acerola, castravete) pentru a combate efectele radicalilor liberi cauzați de poluare, agresiunea factorilor de mediu şi a radiaţiilor ultraviolete.

Pasul 3 – şerveţele demachiante Essentials by Artistry

La finalul zilei, energia noastră este la un nivel redus. Ei bine, atunci avem nevoie de o rutină de îngrijire care să ne solicite cât mai puţin. Cu ajutorul noilor şerveţele demachiante Essentials by ARTISTRY, machiajul se poate îndepărta cu uşurinţă, în doar câteva secunde. Îmbogăţite cu vitamina E, antioxidanţi, muşeţel şi extract de ceai verde cu efect antimicrobian, şerveţelele sunt exact ce ne trebuie pentru îndepărtarea machiajului şi îngrijirea tenului.

După cum aţi văzut, la pasul 2 includea şi un “sau”. Aceasta înseamnă că, în funcţie de tipul de ten – normal spre gras sau normal spre uscat -, setul de trei produse este disponibil în două variante:

  • Essentials by Artistry pentru ten normal spre gras include loţiune uşoară, alături de şerveţele demachiante şi gel de curăţare;
  • Essentials by Artistry pentru ten normal spre uscat include cremă hidratantă, alături de şerveţele demachiante şi gel de curăţare.

Ambele variante de seturi au preţul de 221,45 lei.

So, ladies, cât am spune 1, 2, 3, am ajuns la finalul poveştii. Cum vi se pare gama Essentials by Artistry?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.