Lola's Box

Ca femeie, când ajungi la menopauză, ai idee câte schimbări suferă organismul tău? Ei bine, pielea este cea asupra căreia se văd imediat efectele menopauzei. Pentru cele care se confruntă cu această problemă, pentru prima dată există şi un aliat: Vichy Neovadiol Complex Substitutiv.

Au trecut mai bine de 80 de ani de când specialiştii laboratoarelor Vichy îşi canalizează munca pentru a oferi femeilor produse potrivite nevoilor lor. Opt decenii în care cunoştinţele despre mecanismele pielii sunt folosite în beneficiul nostru, al femeilor, ceea ce ne ajută să avem o piele sănătoasă indiferent de vârstă sau de provocările cu care ne confruntăm.

După 40 de ani, în viaţa noastră poate apărea, oricând, menopauza. Şi aduce cu ea nenumărate schimbări asupra organismului, iar pielea nu este nici ea scutită. Problema, dacă îi putem spune aşa, a fost studiată intens de Laboratoarele Vichy. Acum 15 ani, când a fost creată gama Neovadiol, Vichy s-a evidenţiat ca fiind primul brand în tratarea pielii lipsită de densitate, confort, luminozitate şi prospeţime. Pentru prima dată, exista speranţa că un produs de îngrijire a pielii ar putea compensa impactul menopauzei asupra îmbătrânirii pielii pentru a reda confortul şi încrederea femeilor.

Povestea Neovadiol continuă şi în prezent, iar pasul următor a fost descoperirea impactului pe care “hormonului tinereţii” îl are asupra pielii. Astfel, Vichy Neovadiol Complex Substitutiv este prima cremă a cărei formulă are capacitatea de a compensa efectele menopauzei asupra pielii. Practic, o formulă care “transformă” pielea femeilor în toate privinţele, reinfuzând-o cu tinereţe.

DHEA, «vinovatul» pentru degradare

Dehidroepiandrosteron (DHEA) este cel mai abundent hormon steroid de la nivelul pielii. Acesta începe să fie produs, în glanda suprarenală, în jurul vârstei de şapte ani – producţia maximă este atinsă în jurul vârstei de 25 de ani, după care, în jurul vârstei de 70 de ani, scade până la 10% din valoarea maximă. O serie de studii ştiinţifice au făcut o legătură între modificările fiziologice din timpul menopauzei şi anumite semne ale îmbătrânirii cutanate – în schimb, Vichy a studiat impactul DHEA asupra reîntineririi pielii.

Vichy Neovadiol Complex Substitutiv, remediul inovator

14 ani de cercetare şi 13 brevete înregistrate – acesta este bilanţul perioadei la capătul căreia Laboratoarele Vichy au obţinut formula ideala care să acţioneze asupra semnelor cutanate observate pe timpul menopauzei. Rezultatul este un complex puternic de ingrediente dermatologice active care acţionează asupra indicatorilor cutanaţi afectaţi.

VICHY Neovadiol Complex Substitutiv, deschisCombinaţia activă a patru ingrediente active a dus la naşterea unui complex substitutiv de ingrediente:

  • Pro-Xylane – creatorul de substanţă / concentraţia acestei molecule biomimetice brevetată de L’Oréal a crescut la 3%, de zece ori peste concentraţia formulelor anterioare. Ea acţionează asupra a trei indicatori implicaţi în întinerirea pielii: colagenii I şi III (sursa de fermitate şi densitate), grosimea epidermei şi reducerea zonelor închise la culoare.
  • Hepes / retexturizare – cunoscut pentru proprietăţile sale de exfoliere, acest ingredient acţionează asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturală. Prin reglarea exfolierii, promovează regenerarea celulară, schimbă aspectul pielii la suprafaţă, şi combate cu succes pielea groasă, aspră.
  • Hydrovance / umplere – ingredient hidratant de ultimă generaţie, care reţine eficient apa în piele (poate absorbi 82% din volumul său în apă), promovând descuamarea naturală a pielii. Printr-o hidratare şi uniformizare perfectă, ridurile sunt umplute, iar pielea devine fină şi confortabilă.
  • Hedione – refacerea lipidelor / derivat al acidului jasmonic, creşte producţia naturală de lipide (scualene, trigliceride şi ceruri) care se găsesc în sebum şi care lipsesc când pielea suferă schimbări hormonale. Netezeşte pielea, îi asigură confort şi supleţe.

Vichy Neovadiol Complex Substitutiv, ambianţă

Pentru tenul normal-mixt, crema Vichy Neovadiol Complex Substitutiv mizează pe tehnologia Fresh & Plump care dă o textură ca de nectar, fiind un gel-emulsie pe bază de apă şi cu un nivel ridicat de glicol. După aplicare, pielea este mai catifelată. Pentru tenul uscat, secretul stă în acizii graşi selecţionaţi (ulei de tărâţe de orez, ulei de caise, ceară de albine, unt de shea) şi în doza mare de glicerină pentru reglarea nivelului de hidratare. Cu o aromă naturală, Neovadiol contribuie şi el la bunăstarea profundă şi senzaţia de piele revitalizată şi sănătoasă. Parfumul combină note de măr şi ceai verde cu iris şi iasomie, culminând într-o notă de bază delicată de mosc şi violete.

Aşadar, dacă sunteţi deja la menopauză sau aveţi pe cineva drag care se află în această perioadă a vieţii, ştiţi ce dar îi puteţi oferi (cât mai curând). Pentru că frumuseţea şi îngrijirea pielii – nu-i aşa? – nu ţin cont de vârstă.

And the Vichy Neovadiol goes to…

Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat la concursul de pe pagina Facebook. Dar, ca orice concurs, şi acesta are un singur câştigător, iar premiul Vichy Neovadiol Complex Substitutiv merge la Emma Manuela Talpau, a cărei fotografie m-a impresionat cel mai mult. Câştigătoarea trebuie să-mi trimită datele pentru expediţia premiului (numele complet, adresa poştală şi un telefon de contact) până marţi, 1 martie.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.