Lola's Box

Pe o asemenea vreme, gândul ne stă doar la vacanţă. Dacă este vremea relaxării, nu trebuie să uităm de îngrijirea pielii, iar Pick N Dazzle a avut grijă să-mi amintească acest lucru prin produsele venite cu beauty boxul de iulie. Sunteţi curioase ce am primit?

În vacanţă, mai mult ca niciodată, ritualul de îngrijire a pielii trebuie respectat cu sfinţenie. Chiar dacă noi ne relaxăm, nu trebuie să uităm că vacanţa poate însemna o expunere prelungită la soare a pielii, ceea ce dăunează dacă nu apelăm şi la trucuri de protecţie şi de hidratare. Poate acesta a fost şi motivul pentru care cel mai recent beauty box Pick N Dazzle a venit cu un set de produse Bottega di LungaVita, cu care să mă răsfăţ în vacanţă.

Cremă-spray de protecţie solară Sol Leon SPF 20

Ca orice spray, este uşor de aplicat – un singur puf, masezi bine şi eşti gata de plajă. Spre deosebire de alte produse de protecţie solară, acesta conţine gel de Aloe Barbadensis, care are proprietăţi calmante şi hidratante. După aplicare, pielea capătă o uşoară strălucire care reflectă lumina, dar într-o manieră discretă – nu este nici o strălucire excesivă, nu este nici cea dată de pelicula grase. Pe lângă faptul că protejează, crema solară Sol Leon de la Bottega di LungaVita contribuie la bronzarea rapidă şi naturală a pielii, chiar şi a celei mai delicate şi mai sensibile, într-o manieră sigură şi uniformă. Chiar dacă aş fi preferat un SPF mai mare (deşi nu intenţionez să stau la plajă mai mult de ora 11.00), îmi place pentru ingredientele prietenoase cu pielea – include şi fitocomplex de coajă de nuc şi ulei de morcov, care se absorb rapid.

Bottega di LungaVita, gamă Sol LeonCremă după plajă Sol Leon pentru faţă

Razele ultraviolete emise de soare reprezintă unul din factorii care duc la îmbătrânirea pielii şi la apariţia ridurilor. Pentru aceasta, pielea noastră – în special la nivelul feţei – are nevoie de o hidratare suplimentară şi după ce nu mai stăm la plajă. De aceea, după un duş răcoritor, avem nevoie de o cremă după plajă, aşa cum este cea din gama Sol Leon de la Bottega di LungaVita. Cu o textură foarte plăcută, crema se absoarbe rapid în piele, astfel că restabileşte rapid nivelul de hidratare al acesteia – cu siguranţă, tenul se va simţi confortabil după cele câteva ore de expunere la soare. Din partea mea are o mare bilă albă pentru că nu lasă acea peliculă grasă pe piele.

Tratament regenerant Vita-Age AURUM pentru mâini, împotriva petelor

Chiar şi atunci când sunt în vacanţă, mâinile nu trebuie să ia pauză de la îngrijire. Tratamentul regenerant Vita-Age AURUM vine să combată semnele de îmbătrânire a pielii de pe mâini. Crema împotriva petelor stimulează microcirculaţia din epidermă şi ajută la revigorarea celulelor în profunzime. Eficienţa tratamentului regenerant se datorează combinaţiei speciale de ingrediente active, cu efect de iluminare şi reepitelizare. Şi pentru că şi mâinile sunt expuse la soare, tratamentul are filtre UVA şi UVB, precum şi vitamine care regenerează, hidratează şi reduc intensitatea petelor pigmentare. Acţiunea antioxidantă, regeneratoare şi citoprotectoare a cremei se datorează culturilor de celule stem de floare de colţ, iar extractul de mandarină Satsuma diminuează semnele deja existente de pigmentare a melaninei şi previne formarea unora noi. După aplicare, textura fină, cu absorbţie rapidă, face ca mâinile să fie mai catifelate şi să poate un parfum delicat.

Bottega di LungaVita, gamă Vita-Age AURUMCremă de corp Vita-Age AURUM pentru regenerare şi fermitate

Şi pentru că vacanţa este perioada în care lenevim, Pick N Dazzle s-a gândit că aş avea nevoie de un produs exclusivist pentru ultrafermitate a pielii. 🙂 Cu ajutorul colagenului, a elastinei şi a acidului hialuronic, crema susţine pielea care a pierdut din fermitate, în timp ce extractul de celule stem de floare de colţ – cu puternice proprietăţi regenerante – stimulează coeziunea celulelor. Ceramidele şi răşinile din cremă îmbunătăţesc aspectul pielii, care devine mult mai compactă şi mai fermă. Fără tema de a greşi, crema de corp Vita-Age AURUM este un tratament de întinerire, care se aplică zilnic, prin masaj, după baie sau duş.

Voi ce aţi primit în beauty boxul Pick N Dazzle de iulie? Dacă nu ai comandat încă, te poţi înscrie aici.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.