Lola's Box

Chiar dacă mulţi o consideră o practică de marketing, reducerile pentru perioada Sărbătorilor de iarnă încep să devină o obişnuinţă şi în România. În special la produse de beauty, pentru că în rest… Şi dacă nu ştii încă ce să cumperi, indiferent că vrei să faci un cadou cu ocazia Crăciunului sau a unei aniversări/onomastici, Elmiplant vine cu câteva idei inspirate.

Îngrijire antirid de bază pentru tenul normal sau mixt
Elmiplant Îngrijire antirid de bază SkinDefence
Când vine Sărbătorile de iarnă, toată lumea trebuie să aibă doar motive de a zâmbi, iar pielea ta trebuie să fie îngrijită, să radieze de fericire. Îmbogăţite cu extract de rodie şi PRO-ELASKIN – un complex antirid de origine marină -, crema antirid de zi şi crema antirid şi fermitate pentru ochi au proprietăţi antioxidante datorită fructului, astfel că pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature. Complexul de origine marină ajută la accelerarea sintezei de colagen şi elastină – în consecinţă, frumuseţea chipului tău este evidenţiată şi i se menţine tinereţea.
Preţ pachet: 20 lei (cadou – cremă pentru ochi).

Îngrijire antirid avansată pentru orice tip de ten
Elmiplant Îngrijire antirid avansată Genovate
Dacă am putea, ne-am păstra tinereţea pentru totdeauna, ca în basmul lui Ispirescu. Pentru a ne veni în ajutor, Elmiplant adaugă un strop de tinereţe cu produsele de îngrijire avansată. Produsele din gama Genovate au la bază +RESISTEM™, un ingredient natural obţinut din culturi de celule stem de origine vegetală. Combinaţia dintre crema antirid regenerantă de zi şi serum antirid regenerant pentru ochi are misiunea de preveni procesul de îmbătrânire şi de a reda pielii elasticitatea şi supleţea. Pare simplu, nu? Şi mai ales atractiv!
Preţ pachet: 35 lei (reducere 70% pentru serum antirid regenerant pentru ochi).

Elmiplant, pachetul pentru îngrijire corp, piele uscată
Elmiplant Pachetul pentru îngrijire corp piele uscata Bambus
Deseori, cele mai bune soluţii de îngrijire le găsim în natură. Tot aşa este şi pachetul de îngrijire a corpului, compus din gel de duş cremă hidratant – îmbogăţit cu extract de bambus şi proteine din orez – şi loţiune de corp intensiv hidratantă, pe bază de proteine, minerale, vitamine din iaurt şi extract de bambus. Dacă pielea este uscată, atunci poate fi revigorată cu produsele potrivite pentru hidratare şi hrănire.
Preţ pachet: 17 lei (reducere 25% din preţul iniţial).

Elmiplant, pachetul pentru îngrijire corp, piele foarte uscată
Elmiplant Pachetul pentru îngrijire corp, piele foarte uscată Bumbac
Dar ce te faci când pielea ta este uscată, foaaaarte uscată? Ei bine, uită-te bine pe raft, pentru că vei găsi ceva bun de la Elmiplant. Cu siguranţă, iarna ţi se va părea mai blândă. Conţinutul ridicat de uleiuri şi proteine din lapte de bumbac, dar şi proteinele din orez transformă laptele de corp nutritiv-reparator în soluţia ideală pentru hidratarea şi refacerea elasticităţii pielii. Fără îndoială, nu-ţi doreşti ca mâinile tale să reflecte chinurile la care au fost supuse de frig, aşa că îţi va fi de ajutor crema reparatoare cu miere şi ulei de macadamia.
Preţ pachet: 17 lei (reducere 50% din preţul cremei reparatoare pentru mâini).

Pachetul hidratare de bază pentru ten normal sau mixt
Elmiplant Pachetul hidratare de bază pentru ten normal-mixt Moisture
Dacă ai un ten normal sau mixt, de îngrijirea lui se vor ocupa tot produsele inspirate din antură. Crema hidratantă 24h este îmbogăţită cu extract de gutuie, care hidratează intens. HYDRO-NUTRIENT 24h, o combinaţie ingenioasă între natură şi cele mai noi tendinţe în cosmetologie, redă supleţea şi confortul de care are nevoie pielea noastră. Iar dacă vei pleca în vacanţă, şerveţelele demachiante nu trebuie să lipsească din trusa beauty – cele de la Elmiplant sunt impregnate cu nectar de gutuie şi vitamina E, pentru curăţarea delicată şi hidratarea tenului.
Preţ pachet: 16 lei (cadou şerveţele demachiante).

Pachetele Elmiplant sunt deja disponibile în magazinele de specialitate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.