Lola's Box

Folosit cu pricepere, uleiul de argan are numeroase beneficii pentru piele. Strângând toate beneficiile uleiului de argan, Melvita a creat gama Argan Concentré Pur, destinată îngrijirii antirid.

Copacul de argan poate fi întâlnit în zonele aride din Maroc, pe colinele ce duc spre Atlas, fiind renumit pentru rezistenţa sa. De altfel, acest copac poate trăi până la 200 de ani într-un mediu despre care se poate orice, dar nu că ar fi unul prietenos. Cum este posibil aşa ceva? Puterea mare de regenerare a plantei este secretul copacului de argan. Din fructele sale se extrage faimosul ulei de argan, care face adevărate minuni în ritualurile de îngrijire a pielii.

De mai bine de 30 de ani, Melvita cercetează şi creează unele dintre cele mai rafinate uleiuri de înfrumuseţare. Şi nu oricum, ci prin descoperirea unor zone naturale neatinse şi folosirea celor mai pure resurse botanice. Aşa a fost creată şi gama Argan Concentré Pur, bazată pe o combinaţie de ulei de argan, extract din pulpa acestui fruct şi extract din ovăz.

Ce putem folosi în ritualul nostru de îngrijire a pielii şi în lupta anti-aging? Argan Concentré Pur vine cu produse care oferă proprietăţi extraordinare de întinerire:

  • Youthful Cream-Oil oferă fermitate pielii, reduce ridurile şi remodelează ovalul feţei.

  • Youthful Fluid este o loţiune cu textură uşoară şi fluidă, ce se potriveşte tuturor tipurilor de piele şi poate fi folosită în orice sezon. Datorită ei, tenul devine ferm, ridurile sunt reduse, iar conturul feţei este redesenat.

  • Youthful Eye Care reduce considerabil ridurile “talpa gâştei”. Pielea din jurul ochilor va fi protejată, iar faţa va avea un aspect natural, mai tânăr.
  • Youthful Oil-Serum conţine un amestec de ulei de argan şi aminoacizi din plante. Cu o textură neuleioasă, este perfect pentru a fi aplicat dimineaţa, hrănind în profunzime pielea şi oferind fermitate.

  • Argan Extraordinary Water conţine extract din frunze de argan, extract de ovăz şi acid hialuronic. Este o formulă fără uleiuri, cu o textură fluidă, uşor de aplicat. Imediat după folosire, pielea este netezită şi revitalizată.

Experienţa Melvita în cosmetica organică este certificată încă din 2002, fiind primul brand francez de cosmetică ecologică şi biologică. Produsele Melvita le găsiţi exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Îngrijire pentru piele cu Melvita Argan Concentré Pur

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.