Lola's Box

Aproape că am ajuns la jumătatea Lola’ Advent Calendar, aşa că simţit tot mai aproape Crăciunul. Iar astăzi, povestea din căsuţa a noua este despre Garnier şi îngrijirea tenului.

Decembrie este o perioadă mai aglomerată decât în mod obişnuit. Avem de făcut planuri pentru sărbători, apoi “goana după cadouri”, pregătirile pentru Crăciun. De relaxat, când o mai facem? Şi totuşi… Pentru relaxarea noastră, dar mai ales a tenului nostru, există măştile Garnier Moisture+.

În doar 15 minute, tenul primeşte echivalentul unei săptămâni de hidratare. Şi ştim prea bine cât de importantă este hidratarea pentru sănătatea pielii. Având Asia ca sursă de inspiraţie, Garnier are grijă de noi, iar rezultatul este o piele revitalizată, energizată şi sănătoasă. Magia stă în elementele provenite din natură pe care le regăsim în măştile-şerveţel: rodie, ceai verde sau muşeţel. La acestea adăugaţi acidul hialuronic (recunoscut pentru rolul său în ritualurile de îngrijire a pielii) şi serul hidratant. În funcţie de nevoi ai de ales una dintre cele trei măşti Garnier Moisture+: Aqua Bomb, Freshness sau Comfort.

Dar, înainte de relaxare, îngrijirea tenului începe cu faza de curăţare. Câteva dischete demachiante, apa micelară Garnier Skin Naturals şi faţa noastră este curată şi ca nouă în doar câteva clipe. Este populară şi toată lumea vorbeşte despre ea, ceea ce face ca apa micelară de la Garnier să fie numărul 1 în lume. În plus, în funcţie de preferinţe, o poţi găsi în format travel size (125 ml), mare (400 ml) sau maxi (700 ml).

Cadoul din cea de-a noua căsuţă #LolasAdventCalendat vine de la Garnier şi constă într-un set de măşti Moisture+ şi o apă micelară Garnier Skin Naturals (format travel size). Cum intraţi în tragerea la sorţi?

  • Share (public) al articolului însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lasă-mi un comentariu cu linkul share-ului şi, eventual, îmi spuneţi cum vă împăcaţi voi cu Garnier.

Lista de înscrieri se încheie la finalul zilei de 9 decembrie (ora 24.00), iar câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a opta este Daniela Dodoi (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

12 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 9: îngrijirea tenului cu Garnier

  1. Am distribuit public de pe android cu hashtag!
    Nu am mai folosit produse Garnier de ceva vreme, iar apa micelara nu am incercat-o inca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.