Lola's Box

De peste o jumătate de secol, Maresi este cel mai popular lapte pentru cafea din Austria. Succesul său a trecut mări şi oceane, astfel că a devenit foarte apreciat în Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine sau SUA. Pe unele meridiane s-a transformat într-un produs indispensabil. Şi începe să fie la fel şi pentru mine.

Consumul de cafea este o modalitate de relaţionare şi apropiere cu persoanele dragi. Tocmai pentru acest motiv, Maresi a lansat campania naţională cu premii “Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi!”. Obiectivul este încurajarea consumatorilor să-şi transforme obiceiul într-o experienţă specială.

Maresi, ingredientul secret pentru o cafea de calitate

Maresi - Bio, Original & Light

În România, consumul de lapte condensat a prins avânt după anul 2000, însă consumatorii sunt împărţiţi în două categorii: cei care adaugă lapte UHT şi cei care preferă lapte condensat. În cafenele, cea mai frecventă cerinţă este: “o cafea lungă cu lapte”. Combinaţia dintre cafea şi lapte a fost intens studiată la nivel internaţional. Rezultatul? Experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine. Gustul unei cafele cu lapte este net superior, diferenţa de calorii e minimă şi are avantajul de a fi foarte cremos. Unde mai pui şi că avem o culoare maro-aurie îmbietoare.

Maresi + coffee = love

“O cafea obişnuită este servită pentru efectul său revigorant, însă în combinaţie cu Maresi se poate transforma într-un răsfăţ pentru simţuri. Laptele condensat oferă o textură cremoasă, cu un gust net superior. Textura se datorează nivelului ridicat de proteine, iar grăsimea din lapte are însuşirea de a absorbi substanţele volatile din mediu de prelucrare sau depozitare. La fel cum alegerea cafelei diferă în funcţie de anumite trăsături ale aromei, astfel ar trebui să fie ales şi laptele, pentru ca acesta să formeze împreună o armonie perfectă.”Sonia Secui (Brand Manager Maresi Foodbroker)

Dacă preferi cafeaua cu lapte condensat, află că găseşti trei sortimente Maresi pe piaţă: Original (grăsime 7,5%), Light (4%) şi Bio (7,5%, din lapte integral bio din agricultură eco). Ca idee, producerea unei sticle de 250 g de lapte condensat necesită 500 g de lapte gras integral, proaspăt şi natural, din Alpii austrieci. Pe lângă gustul desăvârşit al cafelei, un alt motiv pentru care a devenit un obicei pentru consumatori este transformarea acesteia într-o gustare hrănitoare. Fiind concentrat, laptele rămâne în organism aproximativ 2-3 ore şi stimulează senzaţia de saţietate.

«Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi»

A photo posted by Lola’s Box (@lolasbox) on

Odată ce începi să prepari cafeaua cu lapte condensat Maresi, gustul inconfundabil se va transforma într-un obicei la care nu vei renunţa. În completarea experienţei, Maresi are şi un concurs pentru consumatorii săi: “Cafeaua mea s-a îndrăgostit de Laptele Maresi!”. Pentru orice sortiment achiziţionat (Original, Light sau Bio), numărul bonului fiscal trebuie înscris pe site-ul www.laptemaresi.ro, iar premiile sunt 50 de căni personalizate sau trei aparate espresso Delonghi Icona Vintage ECOV311. Promoţia se încheie la 30 noiembrie, iar extragerea câştigătorilor are loc la 6 decembrie. Mai ştii că Moş Nicolae nu-ţi va aduce un cadou aromat?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.