Lola's Box

După ce a fost considerată de către renumita revistă Vogue ca fiind “unul dintre cei mai influenţi make-up artişti ai timpului ei”, Ellis Faas s-a aventurat în antreprenoriat prin lansarea propriei linii de make-up, care acum este disponibilă şi în România.

ELLIS FAAS, Ellis Red, visualDespre Ellis Faas se poate spune că este descoperirea lui Mario Testino, renumitul fotograf peruvian, care a fost ridicat de Regina Elisabeta II la rang de OBE (Ofiţer al Imperiului Britanic). După aceea, şi alte nume celebre ale fotografiei au dorit să colaboreze cu make-up artistul de origine olandeză, iar marile case modă au desemnat-o să creeze machiajul modelelor pentru unele dintre cele mai importante prezentări de modă.

ELLIS CLIPSLansarea în România a gamei inovatoare ce-i poartă numele a avut loc în cadrul unui eveniment plin de rafinament, dar care a inclus şi demonstraţii live de machiaj sau o sesiune “tips & tricks”. Conceptul Ellis Faas este considerat cel mai revoluţionar brand de make-up, unicitatea sa fiind conferită atât de ambalajul tip stilou-cartuş, cât şi de textura despre care poţi spune că este o a doua piele. Culorile caracteristice corpului uman au reprezentat sursa de inspiraţie pentru toate tonurile şi nuanţele produselor, ceea ce denotă o abordare revoluţionară venită din partea unui make-up artist.

The one and only Ellis Red

This slideshow requires JavaScript.

Culoarea-semnătură a brandului este roşu, rujul Ellis Red având o nuanţă inspirată de cea a sângelui, aceeaşi pentru fiecare dintre noi. O particularitate a rujului Ellis Faas este faptul că nu-şi schimbă culoarea în funcţie de pigmentul natural şi are puterea de a se armoniza cu nuanţa tenului. Adorat de orice tip de femeie – de la “femme fatale” la “femme innocent” -, Ellis Red este disponibil în patru texturi – Milky Lips, Creamy Lips, Glazed Lips şi Hot Lips –, disponibile exclusiv în magazinele Elysée la preţul de 129 de lei.

This slideshow requires JavaScript.

Un alt produs foarte interesant din portofoliul Ellis Faas este Glow Up. Jocul cu lumina este unul dintre cele mai vechi trucuri în make-up, atragerea luminii asupra diferitelor părţi ale feţei conferind contur şi profunzime. Perlele din Glow Up reflectă şi difuzează lumina pentru un look 3D. Ca şi rujurile Ellis Red, Glow Up este disponibil exclusiv în magazinele Elysée, la preţul de 109 lei.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Începe revoluţia Ellis Faas

  1. Am aflat cu aceasta ocazie lucruri noi despre Ellis Faas! Ma atrage ca un magnet acea nuanta de rosu, pacat ca, fiind din provincie, nu am unde sa testez produsele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.