Lola's Box

Când dă buzna în vieţile noastre, toamna vine cu scăderi ale temperaturii – uneori cu variaţii mari de la zi la noapte -, ploi şi frig. Cu toate acestea, trebuie să fim mereu cu zâmbetul pe buze, iar pentru acest lucru avem nevoie de o doză consistentă de imunizare.

Chiar dacă ne mai tachinează cu ploi şi zile friguroasă – sperăm cât mai târziu -, toamna are farmecul ei. Eu una ador plimbările lungi, de-a lungul cărora să fiu fascinată de jocul de culori al naturii, cum schimbări de nuanţe de la o zi la alta. Dar pentru a mă bucura de toate acestea, am nevoie de o doză consistentă de vitalizare şi imunizare a organismului.

Natura a fost sursa de inspiraţie şi pentru Life Care, ale cărei produse oferă o imunitate mai bună în sezonul rece. Şi chiar dacă avem impresia că nu ne atinge nimic, este bine să ne pregătim pentru a putea râde în nas răcelilor. 😊 Aşadar, pentru imunizare avem câteva ponturi…

Echinaceea te ajută să rezişti mai bine la frig şi la simptomele de gripă. Consolidează sistemul de apărare pentru a lupta mai bine cu orice virus şi bacterii invadatoare. Conform studiilor, preparatele ce conţin echinaceea reduce aproape la jumătate rata problemelor respiratorii, iar bolile sunt reduse cu 1-4 zile. Bomboanele BIO Kräuter stimulează sistemul imunitar şi calmează tusea şi durerile de gât din timpul gripei şi răcelilor. Important: nu conţin zahăr.

Plante naturale face minuni pentru sănătatea ta

Sistemul imunitar este apărarea numărul unu a corpului când trebuie combătut frigul şi gripa. Mai mult, se estimează că 80% din sistemul imunitar se află în tractul digestiv. Deci este vital să menţii sistemul digestiv sănătos.

O dietă bogată în ceaiuri ajută la fortificarea organismului. Plante ca cimbru şi fenicul fac minuni în ameliorarea simptomelor mai multor afecţiuni (bronşită acută, astm, pneumonie sau enterocolită). Ceaiul ECO împotriva tusei şi pentru expectoraţii Meal Balance are proprietăţi emoliente, cicatrizante şi antimicrobiene datorită mucilagiilor, saponinelor şi uleiurilor esenţiale din pătlagină.

Cimbrul este un bun expectorant şi antitusiv, fiind folosit cu succes în bronşite, gripă, răceli, tuse convulsivă, laringită, traheită, stări febrile. Când simţi că răceala îţi dă târcoale, poţi apela cu încredere la siropul eco Kräuter cu miere, fenicul şi cimbru împotriva tusei. Combinaţia de miere fină din flori, ulei de fenicul şi cimbru are efect calmant şi este de ajutor în cazul afecţiunilor cauzate de tuse sau iritaţii.

Vitamina C – imunizare şi echilibru psihic

Vitaminele sunt foarte importante în orice perioadă a anului, dar mai ales atunci când organismul este expus la frig, perioadă în care gripa poate “lovi” mai uşor. Corpul nu îşi poate sintetiza propria vitamina C, tocmai de aceea trebuie aport din alimente sau alte surse.

Sensibilă la lumină, căldură şi vapori de apă, «C» este necesară în formarea colagenului, o proteină ce dă tărie oaselor, cartilagiilor, muşchilor şi vaselor de sânge, dar contribuie şi la buna menţinere a capilarelor, oaselor şi dinţilor. Suplimentul alimentar Life Impulse Vitamina C 1000mg contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, este uşor de asimilat şi provine din surse 100% naturale.

Mi-aş dori să avem o toamnă în care să fim feriţi cu toţii de griji. Dar pare ceva (aproape) imposibil. Voi ce trucuri aveţi pentru imunizare?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.