Lola's Box

În noaptea de Anul Nou trebuie să fim cât mai strălucitoare: pentru a fi radiante şi memorabile, totul începe cu machiajul potrivit. Glitter, nuanţe de auriu şi finisaje satinate sunt secretele prin care putem realiza un makeup care să ne scoată în evidenţă. Pentru aceasta, am ales câteva produse de la Sephora.

Sephora Glamorous Oil

Pentru că noaptea de Anul Nou este una solicitantă, întâi trebuie să ne relaxăm pe deplin. Aşa că o baie cu multă spumă este cât se poate de potrivită. Vei adora efectul sclipitor pe care uleiul parfumat ţi-l va lăsa pe piele. Cu parfum de flori de bumbac, care se regăseşte într-un ambalaj ediţie limitată.

Invisibobble You’re Golden

Accesoriul pentru prinderea părului Invisibobble a devenit must-have, fiind uşor de folosit în orice situaţie. Pentru petrecerea de Anul Nou, puteţi opta pentru un accesoriu din colecţia Time To Shine. Astfel, coafura ta va avea şi ea o notă metalizată, aurie, în ton cu noaptea dintre ani. Totul este strălucitor, cu o notă aparte de glamour.

Miniset de pensule Sephora The Sensational

Un set de patru minipensule, conceput pentru realizarea simplă a machiajului pentru ten, ochi şi buze. Pe lângă “armele” pentru makeup, setul senzaţional include şi tutoriale, astfel că îţi va fi şi mai uşor devii propriul tău pictor. Iar rezultatul va fi o capodoperă.

Paleta Sephora Geometricolor

O oglindă şi 80 de farduri pentru pleoape – de la nuanţa cea mai naturală până la cea mai intensă, trecând prin culorile pop. La acestea adaugă  -, 32 de nuanţe de gloss, şase creioane pentru conturul ochilor, patru pudre pentru sprâncene, patru blushuri şi patru pudre de conturare. Bonusul îl reprezintă cele două tutoriale pentru a reuşi un machiaj cu aspect natural şi pentru a stăpâni arta conturării. O infinitate de lookuri, alege-l pe cel potrivit pentru ţinuta ta.

Too Faced Let It Glow

You GLOW girl! Nu ai nevoie decât de colecţia adorabile de highlighters Too Faced: într-un format deluxe, cu pudra Candlelight Glow, blush Love Flush în nuanţe Love Hangover, pudra bronzantă Luminous Bronzer în format de lux şi nuanţe Snow Bunny. Pentru aplicare ai peria flatbuki de forma unui inimi. Superdraguţe, nu?

Sephora The Mini Kisses

Ar fi păcat ca buzele tale să nu se bucure de un tratament demn de o prinţesă. Aşa că Sephora a pregătit, în “arsenalul” pentru Anul Nou, un set atractiv de trei balsamuri Kiss Me. Vor atrage săruturi pentru buze frumos colorate şi parfumate delicat. Mai mult, setul conţine şi o nuanţă exclusivă care îţi va face buzele şi mai apetisante.

Setul Sephora The Surprising

Nu una, ci patru palete de farduri ce sunt reunite într-o casetă generoasă. Două palete quad cu farduri de pleoape, o paletă quad cu farduri de obraz şi o paletă pentru conturare. Datorită formatului compact, poţi lua una dintre palete cu tine în caz că machiajul necesită o reîmprospătare în noaptea de Anul Nou.

Brăţara Marbella

Brăţara efemeră creată de Marbella exclusiv pentru Sephora poate fi un accesoriu special, care să-ţi completeze lookul ales. Se aplică pe pielea curată şi uscată. Nu trebuie decât să o scoţi din pachet şi să o aplici uşor pe piele, de preferat într-o zonă cât mai netedă. Cu siguranţă vei atrage toate privirile şi vei fi strălucitoare în cea mai frumoasă noapte a anului.

Te-ai gândit ce makeup asortezi la ţinuta de Revelion? Hai, nu mai sta pe gânduri.

În alegerea produselor am beneficiat de ajutorul Claudiei Brezoiu (Sephora Mega Mall), căreia îi mulţumesc încă o dată pentru sfaturi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.