Lola's Box

Pentru că este o perioadă aglomerată a sărbătorilor – Florii, Paşte, onomastici, poate şi aniversări -, vă ofer câteva idei de cadouri pe care le puteţi face fără ca bugetul vostru să aibă de suferit. Şi, la fel de bine, vi le puteţi oferi şi vouă înşivă.

Idei de cadouri, featuredNu vă faceţi grijă dacă darul pe car trebuie să-l oferiţi este pentru o femeie sau un bărbat, pentru o persoană mai tânără sau una mai în vârstă, pentru că vin cu idei de cadouri care te pot scoate din orice încurcătură. Sună bine, nu?

IDEI DE CADOURI: B.U. My Secret

Idei de cadouri, B.U. MySecret, gamă completăMy Secret, cea mai nouă gamă din portofoliul B.U., se adresează tinerelor care au încredere în forţele proprii şi trăiesc după regulile lor. Tânăra My Secret este precum o operă în trei acte:

 • Notele de bază sunt de mandarină, măr, pară zmeură şi cireşe;
 • Notele de mijloc sunt inspirate de iasomie şi gardenie, dar şi de nucă de cocos şi bezea;
 • Notele de vârf se datorează atingeri picante şi misterioase de cumerin, mosc şi lemn de santal, cu accente de paciuli şi vanilie.

Noua gamă este disponibilă ca apă de toaletă (50ml, 47 lei) şi deo spray (150ml, 12,5 lei).

IDEI DE CADOURI: B.U. in action – Shower Smoothie

Idei de cadouri, B.U. in action, geluri de duşPentru că ne apropiem de sezon cald şi avem vom simţi nevoia de ceva răcoritor, B.U. aduce gelul de duş in action Yogurt + Papaya. Noua creaţie combină proprietăţile revitalizante (antioxidanţi şi vitamine) ale fructului de papaya cu cele hrănitoare ale iaurtului, astfel că piele beneficiată de o aromă fructată şi revigorantă, dar şi de o doză consistentă de energie. Gelurile de duş din gama B.U. in action se adresează spiritelor energice, cu un stil de viaţă modern şi activ, care transformă ritualul de îngrijire într-un mix de stări pozitive:

 • B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy! (9 lei);
 • B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered! (9 lei);
 • B.U. in action bingo Berries – and feel the boost! (9 lei);
 • B.U. in action cool Maracuja – and be refreshed! (9 lei);
 • B.U. in action funky Guava – and get tonified! (9 lei).

IDEI DE CADOURI: pachetele de primăvară C-THRU

Idei de cadouri, C-THRU Golden TouchPentru a ne încălzi simţurile, C-THRU a pregătit pachete parfumate (EDT 30 ml + deo 150 ml, 32 lei), adevărate petreceri olfactive care celebrează frumuseţea feminină, pe deplin răsfăţată de razele soarelui. Aşa că, dragele mele, puteţi alege în funcţie de spiritul vostru:

 • C-THRU Black Beauty – femeia elegantă şi misterioasă este surprinsă în notele dulci şi uşor condimentate ale parfumului Black Beauty. Citricele şi condimentele contrastează cu inima de vanilie şi orhidee, în timp ce notele de bază conferă echilibrul datorită lemnului de santal, ambrei şi miresmelor de paciuli.
 • C-THRU Emerald Shine – pictează un univers însorit şi verde. Coacăzele negre, murele şi lotusul subliniază latura sălbatică a femeii ce se simte parte din natură. Îndrăgostită de frumos, aceasta are o inimă de violete şi trandafir înnobilată cu esenţă de crin, iar ca note de bază mosc, lemn de santal şi cedru.
 • C-THRU Golden Touch – descris de o combinaţie spumantă de note intrigante. Caracteristic femeii care seduce prin poveştile cu care se înconjoară, Golden Touch alătură esenţa exotică a portocalei roşii cu iasomia, ducând cu gândul la atingeri tandre. Pruna, coacăzele negre şi piersicile sugerează spiritul ludic şi dragostea pentru frumos.

IDEI DE CADOURI: elmiplant Seametry

Idei de cadouri, elmiplant seametryPentru a şterge amprentele lăsate de sezonul rece asupra pielii, elmiplant a pregătit pachete cu un conţinut ridicat de hidratare şi ingrediente delicioase, pentru un zâmbet instant. Wakamik Ester, un extras din celulele algei Wakame, are puterea de a reactiva sinteza şi dezvoltarea de colagen, elastină şi acid hialuronic. Wakamik Ester, împreună cu extractul de alge, formează un concentrat activ numit MATRIGENICS 14.GTM, principalul activ al noii game pentru îngrijirea tenului. După folosire, pielea devine mai netedă, mai fermă şi îşi recapătă aspectul tânăr. Pachetul Seametry conţine cremă de zi şi serum pentru ochi, la un preţ de 26,9 lei.

 • Pachetul elmiplant pentru ten normal şi mixt – cremă Skin Moisture şi şerveţele demachiante CADOU, 14,3 lei;
 • Pachetul elmiplant pentru îngrijire antirid – crema Skin Defence pentru ten normal sau mixt şi şerveţele demachiante CADOU, 17,19 lei;
 • Pachetul elmiplant Body pentru piele uscată – loţiune de corp intensiv-hidratantă body nutrients şi gel de duş care moments cu orez şi bambus, 15,9 lei;
 • Pachetul elmiplant Body pentru piele foarte uscată – lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients şi cremă reparatoare perfect hands pentru mâini, 15,5 lei.

IDEI DE CADOURI: STR8 Red Code

Idei de cadouri, STR8 Red Code, eau de toilette 100mlDe pe lista cu idei de cadouri nu putea lipsi ceva care să fie adresat exclusiv bărbaţilor. Iar în această primăvară, STR8 vine cu o nouă gamă destinată bărbaţilor puternici: Red Cod. Purtătorul acestui parfum este un personaj care trăieşte intens şi care vede fiecare provocare într-un cod cifrat, transformând premiul într-o miză mare. Latura intrigantă a bărbatului Red Code este evidenţiată de notele de vârf marine, de ananas, grapefruit şi cardamom. Inima de lavandă, cimbru şi iasomie debordează o masculinitate şarmantă, iar notele de bază – ambră, brad, seminţe vanilate Tonka – exprimă dorinţa puternică de libertate şi aventură. Iar pentru cei care preferă aromele clasice, STR8 vine cu pachetele Original, Rebel şi Freedom (fiecare pachet conţine deo body spray 150 ml şi shower gel 250 ml, preţ recomandat 19,5 lei).

Acum, după ce v-am oferit câteva idei de cadouri, nu mai rămâne decât să vă urez distracţie plăcută!

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Idei de cadouri pentru primăvară

 1. Chiar astazi am cautat un cadou prin oras pentru o “floare”, sa stii ca imi e dor de mirosul B.U. trebuie sa vad cum miroase acesta nou

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.