Lola's Box

Cămaşa albă şi little black dress sunt două piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei. Şi pentru că albul este o culoare pe care ne-o dorim cât mai mult în ţinutele noastre estivale, vă voi vorbi despre cămaşa mea albă.

Pentru ţinutele office, mereu mi-a plăcut să realizez combinaţii în care să se regăsească şi o cămaşă. Indiferent de culoare şi croială, cămaşa poate completa foarte bine orice altă piesă, indiferent că vorbim de pantaloni, fustă sau, de ce nu, rochie. Cămaşa albă este pe cât de elegantă, pe atât de versatilă: când vrei un outfit mai lejer, acest accesoriu te scoate din impas.

Bonprix, cămaşa albă

Simplă şi frumoasă, cămaşa albă pe care am găsit-o în oferta Bonxprix a devenit imediat favorita mea. Am ales un model cu mâneci lungi, pentru că poate fi purtat în orice sezon. Chiar şi aşa, cămaşa este potrivită şi pentru zilele de vară, putând fi transformată prin simpla suflecare a mânecilor.

Prin croiala ei, cămaşa aceasta se pretează şi ţinutelor office, dar şi celor casual – uşor cambrată şi cu şliţuri laterale, cămaşa se poate purta atât în pantaloni/fustă, cât şi pe dinafară. Şi cu piese de stofă, dar şi cu unele lejere, de vară, din in sau alte materiale vaporoase. Iar aerul elegant este dat de gulerul Kent – al cărui nume provine de la Ducele de Kent -, exemplul clar al lookului clasic.

Bonprix, cămaşa albă

Bonprix, cămaşa albă

Îmi place cămaşa şi pentru combinaţia de material, care face ca pielea să respire şi să te simţi confortabil în ea chiar şi în zilele când gradele urcă vertiginos în termometru. Acestea este motivul pentru care cămaşa albă va avea un loc rezervat în bagajul meu pentru concediu: este potrivită pentru o plimbare de seară, pe malul mării.

Mă bate gândul să-i ofer o pereche, dar nu ştiu pentru ce culoare să optez. Aşa că ce să fie: bleumarin sau roz?

Bonprix, cămaşa albă

Ţinută

Cămaşă – bpc selection
Pantaloni – vintage
Pantofi – vintage
Geantă – Guess
Ochelari – Missoni
Pălărie – vintage

Locaţie: Younivers Summer Club

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cămaşa albă: ideală oricând, pentru orice ţinută

  1. Absolut de acord! Ma gandesc si eu sa scriu un articol despre piesele vestimentare-cheie dintr-o garderoba 🙂 Camasa albă și ia – neaparat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.