Lola's Box

Cu fiecare duş pe care îl facem, ne dorim o aromă nouă, care să fie de durată şi al cărei parfum să-l păstrăm cât mai mult timp. Acum, că primăvara este la putere, B.U. ne face o propunere de nerefuzat: gel de duş YOGURT + FIG, pe bază de iaurt şi smochine. Sună bine, nu?

Pentru mine, care am trecut de mult de anii adolescenţei, iaurtul îmi aduce aminte de borcanele din copilărie, cu capacul lor de staniol – de diferite culori, în funcţie de concentraţia de grăsime -, şi cu navetele metalice, care zornăiau de zor atunci când erau B.U. My Smoothies! YOGURT & FIGdescărcate. Pe de altă parte, smochinele îmi amintesc de copacul ce creştea în grădina blocului, care era îngrijit de una din vecinele de la parter – cred că îl considera precum propriul ei copil – şi care ne oferea fructele sale delicioase – verzi la exterior şi de un roşu aprins la interior (atunci când erau coapte). Cred că nu voi uita niciodată parfumul pe care îl simţeam atunci când desfăceam fiecare smochină în parte pentru a-i savura miezul.

Şi pentru că momentul de reverie s-a terminat, să revenim cu picioarele pe pământ şi să povestim despre B.U. in action YOGURT+FIG. Prin acest gel de duş, B.U. intenţionează să ne îndulcească fiecare zi, iar momentele de îngrijire corporală să ni le transforme într-un răsfăţ – deopotrivă pentru piele şi simţuri.

Acest smoothie de iaurt şi smochine combină proprietăţile benefice ale celor două ingrediente, iar rezultatul este un produs ce catifelează şi hrăneşte pielea, în timp ce parfumul senzual desfată simţurile. După aplicare, pielea este învăluită într-o spumă fină şi cremoasă ce oferă hrănire. Vitaminele ce se regăsesc în extractul de smochină aduc un plus de strălucire, pentru un aspect sănătos. Nutri Moist, complexul de agenţi a căror misiune este hidratarea, întregeşte răsfăţul, asigurând hidratare în profunzime.

B.U. funky GUAVA & cool MARACUJA & bingo BERRIESŞi pentru a ne seduce şi mai mult, B.U. mizează şi pe ambalajul colorat şi prietenos, care inspiră energie. Alături de My Smoothies! YOGURT + FIG, gama de geluri de duş este completată de bingo BERRIES, funky GUAVA şi cool MARACUJA. Fiecare gel de duş costă 9,00 lei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.