Lola's Box

Trăim într-o lume care este mereu în căutarea perfecţiunii, chiar dacă majoritatea este departe de acest deziderat. Şi atunci ce avem de făcut când ne alegem o ţinută? Împreună cu H&M am încercat să demonstrez că, indiferent de talie, poţi găsi un outfit cu care să fii în tendinţe.

Top, kimono, leggings, sandale - H&M
Top, kimono, leggings, sandale – H&M

Nu de puţine ori, alegerea unor haine înseamnă un consum teribil de timp, mai ales dacă eşti genul care ai sărit puţin – sau mai mult 🙂 – din tiparele manechinelor. Peste tot, cu greu găseşti ţinute a căror mărime să depăşească 38-40 şi, dacă ai curajul să întrebi “Aveţi un 44 sau 46?”, eşti privită de parcă ai cere luna de pe cer. Hello! Chiar dacă suntem mai plinuţe, şi noi suntem femei – chiar frumoase – şi ne dorim să ne îmbrăcăm cu ţinute din cele mai noi colecţii.

This slideshow requires JavaScript.

A fost de ajuns să intru o singură dată în magazinele H&M şi compania suedeză a devenit favorita mea pentru că am reuşit să-mi compun outfituri dintre cele mai diverse. Indiferent că am ales colanţi, pantaloni, cămăşi, rochii sau fuste, măsurile s-au potrivit. Ba chiar am avut surpriza să fiu nevoită să optez pentru un număr mai mic decât aş fi ales în mod obişnuit – şi ce rău mi-a părut 🙂 . M-am simţit şi eu mai slăbuţă.

Top, tunică, leggings, sandale - H&M
Top, tunică, leggings, sandale – H&M

După ce aţi văzut alegerea mea, vă provoc să încercaţi şi voi acelaşi experiment. Nu contează dimensiunile, fiţi naturale şi bucuraţi-vă de experienţă!

This slideshow requires JavaScript.

Editare foto: Remus Călinescu.

PS: Fotografiile au fost realizate de Andreea Filip, între două “reprize” de ploaie.

Facebook Comments

Related Posts

12 thoughts on “H&M for everyone

    1. Multumesc mult! Cu greu m-am hotarat sa fac postarea asta, imi era frica sa nu fiu usor penibila.

  1. Chiar au multe haine marimi mari si de multe ori le prind la reduceri. Am ramas surprinsa cum uneori chiar si un L de la ei imi vine. Am fustite si rochite de la ei, care le-am luat la reduceri si care imi plac foarte mult.
    Imi place mult prima tinuta, cred ca te avantajeaza 🙂

    1. Este singurul magazin unde imi gasesc intotdeauna ceva de imbracat.si pentru masura mea.
      Pup Anca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.