Lola's Box

Dacă sunteţi pasionate de îmbrăcămintea, dar şi încălţămintea sau accesoriile din denim, atunci trebuie să aveţi în vizor cel mai nou magazin de brand deschis în România: Hilfiger Denim. Iar cu noile colecţii veţi putea realiza outfituri rebele.

Când te gândeşti la SUA, aproape imediat îţi vine în minte o excursie de la Atlantic la Pacific, din care nu poate lipsi celebrul Route 66 sau traversarea zonelor de deşert precum cele din Nevada. Aşa este şi Heartland, colecţia Hilfiger Denim primăvară-vară 2015 de încălțăminte şi accesorii, care face o revenire spre natură, dar în care se regăsesc şi influenţele maritime şi militare ce sunt combinate cu semnătura Hilfiger Denim rock’n’roll.

Hilfiger Denim, colecţie DENIMPentru femeia Hilfiger Denim, aventura începe cu Mountains, unde combinaţiile sunt omniprezente: jerseu cu piele, nailon cu ochiuri de plasă, tricotaje, lână şi dantelă. De asemenea, tehnica interpretează un rol important, nelipsind decupajele fleece, vopsirea puternică, uscarea la rece şi accentele metalice din loc în loc. Tricourile grafice, ornamentele şi detaliile aduc influenţele occidentale – printuri, pleduri, ştifturi împodobite şi printuri Navaho -, în timp ce paleta de culori-cheie este formată din tripleta roşu – albastru – alb, iar florile de cactus şi albastrul bonnie adaugă o întorsătură neaşteptată.

De la răcoarea înălţimilor, aventura continuă spre sud, cu Desert, unde stilul este dominat de tonuri neutre cu aspect nisipiu prespălat de inspiraţie vintage. Este partea colecţiei Hilfiger Denim în care accentele metalice sunt literă de lege, denimul prespălat adaugă un efect robust, iar noua jachetă bomber completează estetica relaxată, vintage. Camuflajul fresh şi animal-printul sunt esențiale, în timp ce blocurile monocrome și detaliile florale apar în tricouri. Galbenul solar stins, cuprul şi blondul autumnal sunt compensate prin note de verde, coral și bijou albastru.

This slideshow requires JavaScript.

From Coast to Coast înseamnă finalul aventurii fashion Hilfiger Denim, cu un look ce combină stilul resort din Miami cu vibraţiile laidback din Los Angeles şi New York preppy. Nu lipsesc dungile fresh, influenţele etnice şi florale tropicale, dar nici mărgele ornamentale ori grafica retro. Amestecul de jerseu şi ţesătură sunt ideale pentru zilele petrecute la plajă. Stilul Denim implică dantela, cravata vopsită şi tivuri brute, mixate cu tratamente de stilying destructurat.

People’s Place Originals, sinonimă cu istoria Tommy Hilfiger

This slideshow requires JavaScript.

Pentru un brand de calibru, întoarcerea la origini face parte din filosofia după care şi-a clădit imaginea. Aşa este şi colecţia People’s Place Originals, al cărei nume este dat de primul magazin pe care Tommy Hilfiger, împreună cu doi prieteni, l-a deschis la Elmira (statul New York), în urmă cu 45 de ani.

Iar dacă muzica care te atrage este cea rock’n’roll – implicit şi influenţele pe care aceasta le-a adus în modă -, atunci noua colecţie People’s Place Originals este cea care sărbătoreşte un deceniu de lifestyle şi R’n’R în combinaţie cu stilul tradiţional “prep with an edge” al Hilfiger Denim. Şi de această dată, capsele sunt decoraţiuni cât se poate de fireşti. Tricourile de concerte şi vestele din denim se regăsesc şi în colecţia pentru femei, şi în cea pentru bărbaţi. Fanele muzicii rock mai pot alege geaca de piele sau unui din cele trei stiluri de pantaloni scurţi, toate făcând referire la spiritul muzicii new-yorkeze a anilor ’70.

This slideshow requires JavaScript.

Acum, că avem ce ţinute să alegem de la Hilfiger Denim, la ce concert mergem?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Hilfiger Denim vă aşteaptă cu propriul magazin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.