Lola's Box

O singură săptămână ne mai desparte de începutul verii calendaristice şi vacanţa pare din ce în ce mai aproape. Sezonul estival înseamnă plajă, întâlniri dese cu soarele – chiar şi dacă nu plecăm în vacanţă, razele sale “ne bombardează” continuu -, aşa că hidratarea şi protecţia sunt cuvintele de ordine. Să descoperim ce ne oferă Ivatherm.

Că plecăm singure, cu persoana iubită şi/sau cu cei mici (pentru că mămicile au o grijă în plus), din bagaj nu trebuie să lipsească o cremă matifiantă, una hidratantă şi OBLIGATORIU creme pentru protecţie solară ridicată. Cele din urmă sunt cu atât mai importante dacă în vacanţă ne însoţesc şi cei mici, a căror piele este mai sensibilă şi mai expusă la “bombardamentul” razelor de soare.

IVAPUR MAT cremă matifiantă (tub, 40 ml)
IVAPUR MAT cremă matifiantă
Reglează excesul de sebum al pielii mixte şi grase, dar, în acelaşi timp, asigură o hidratare optimă a tenului. Formula non-grasă este antiinflamatorie și antibacteriană, cu efect antistrălucire de durată. Conţine:

  • Aquaphyline® – reglator de ultimă generație al procesului de hidratare naturală a epidermului, stimulează sinteza de aquaporine și acid hialuronic. Redă suplețea, elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor;
  • Alfabisabolol este un compus natural, cu puternic efect antiinflamator şi antibacterian. 5-alfa-avocuta, obținut din fructul de avocado, scade producția de sebum, determinând matifierea zonelor lucioase;
  • apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante. Pielea devine suplă, fină și elastică.

Preţ recomandat: 63,61 lei.

Cremă hidratantă multiperformantă (borcan, 50 ml)
Cremă hidratantă multiperformantă
Hidratarea reprezintă o țintă importantă a îngrijirii pielii de orice tip. Crema hidratantă multiperformantă conţine o combinaţie de hidroxiceramide, acid hialuronic, fitosteroli şi vitamine A, C, E. Hidroxiceramidele joacă un rol foarte important în regenerarea barierei lipidice cutanate. Împreună cu acidul hialuronic, acest adevărat “burete molecular” al pielii – datorită capacității sale de absorbție a apei – contribuie la regularizarea pierderilor de apă la nivelul tenului. La combinaţia ideală de compuşi activi naturali – au efect reparator şi restructurant asupra pielii uscate, aspre şi/sau sensibile – se adaugă şi beneficiile apei termale Herculane: calmează și combate iritaţiile. Crema hidratantă multiperformantă asigură hidratarea și îngrijirea pielii sensibile prin menținerea și protejarea echilibrului ei fiziologic și activarea procesului de regenerare.

Preţ recomandat: 77,00 lei.

Spray pentru protecţie solară ridicată SPF 50+
Spray pentru protecţie solară ridicată SPF 50+ pentru copii (flacon 125 ml)
Spray pentru protecţie solară ridicată SPF 50+Spray-urile SPF 50+ (pentru copii și adulți) asigură protecția maximă a feței și corpului expuse la soare – atât împotriva arsurilor solare, cât și împotriva posibilelor modificări la nivelul ADN-ului celular. Ambele variante au efect fotoprotector, calmant, antiiritant si antiinflamator, optimizează rezervele hidrice și limitează pierderile de apă, redând starea de confort a pielii. Se aplică uniform pe întreaga suprafață a corpului – înainte și în timpul expunerii la soare – pentru a obține o protecție durabilă, eficientă și un bronz strălucitor.

Spray pentru protecţie solară ridicată SPF 50+ pentru copiiFiltrele solare asigură protecția imediată și de lungă durată a pielii, dar se recomandă reaplicarea emulsiei după fiecare baie în mare sau în piscină. Spray-ul pentru copii nu conține parfum. Formula calmantă și hidratantă a celor două produse Ivatherm pentru protecție solară ridicată conține:

  • Heliomoduline® – stimulează sistemul natural de reparare al ADN-ului și limitează alterarea moleculei de ADN;
  • Aquaxyl® – are proprietăți hidratante, contribuie la menținerea hidratării optime a pielii;
  • Calmiskin® – extract din frunze de mentă, reduce inflamația și redă starea de confort;
  • apă termală Herculane – are efect calmant, antiiritant și antiinflamator.

Preţ recomandat: adulţi – 66,96 lei; copii – 64,45 lei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.