Lola's Box

O hidratare mai profundă este ceea ce ne dorim pentru tenul nostru, iar Amway ne îndeplineşte această doleanţă prin lansarea unei game noi, ARTISTRY HYDRA-V.

Aproape că nu este situaţie din viaţa noastră în care apa să nu-şi dovedească importanţa pentru organism. Cel mai mare organ al omului, pielea, are nevoie de hidratare bogată şi echilibrată pentru a se menţine sănătoasă, luminoasă şi rezistentă la factorii ce pot cauza deshidratarea. Şi totuşi… Cercetările arată că milioane de oameni suferă de deshidratarea tenului chiar şi la vârsta de 20 de ani.

Gama ARTISTRY HYDRA-V oferă diferite formule menite să răspundă nevoilor de hidratare în profunzime ale fiecărui tip de ten. Produsele Amway se adresează inclusiv femeilor tinere, până în 35 de ani – deşi nu sunt preocupate în mod special de apariţia semnelor îmbătrânirii, sunt interesate să ofere tenului hidratarea echilibrată de care acesta are nevoie.

Artistry Hydra-VGama ARTISTRY HYDRA-V gestionează barierele pielii pentru a facilita retenţia apei şi pentru a crea un zid puternic de protecţie cu ajutorul complexului HYDRA-V care conţine ingrediente rare şi preţioase.

  • Reîmprospătare: apa norvegiană pură de fiord conferă hidratare profundă la nivelul celulelor de suprafaţă ale epidermei.
  • Îmbogăţire: Bogate în substanţe nutritive, mineralele din sarea roz de Himalaya ajută la îmbunătăţirea circulaţiei apei, la înmagazinarea şi retenţia acesteia.
  • Revitalizare: Extractul din fructele de acai facilitează retenţia apei pentru o hidratare cât mai îndelungată şi ajută la menţinerea barierei naturale de hidratare a tenului.

“ARTISTRY HYDRA-V este rezultatul experienţei noastre în domeniul ştiinţific prin care urmărim să optimizăm starea naturală a tenului şi procesul de hidratare. Acest sistem oferă cele mai convingătoare rezultate în materie de hidratare – o creştere imediată de 270% a conţinutului de apă din piele şi o hidratare mai îndelungată, de până la 24 de ore”, a declarat Ioana Enache, director general Amway România & Bulgaria şi Amway Grecia.

Artistry Hydra-V, ambianţăPiele uscată sau piele deshidratată? Prima este rezultatul moştenirii genetice, a unor boli cronice, a îmbătrânirii sau a altor circumstanţe. Cea deshidratată este o afecţiune a tenului ce apare atunci când straturile exterioare ale pielii nu primesc suficientă apă. Ambele tipologii au nevoie de hidratare în profunzime, iar misiunea revine produselor din gama ARTISTRY HYDRA-V.

Asemenea unui sistem de irigare, Aquaporinele sunt canale la nivelul celulelor pielii care transportă apa prin membranele celulare. Astfel, Aquaporinele controlează volumul de apă, reglajul şi stocarea acesteia, dar contribuie şi la eliberarea de substanţe nutritive. Această descoperire a condus la dezvoltarea tehnologiei HYDRA Complex, secretul care permite dezvăluirea hidratării echilibrate, exclusiv prin intermediul serului concentrat vital ARTISTRY HYDRA-V.

Gama ARTISTRY HYDRA-V conţine şapte produse, care pot fi văzute ca un sistem ce hidratează, revitalizează şi catifelează tenul. Acesta va arăta şi se va simţi mai fin, mai moale şi mai elastic în doar trei paşi.

Împreună cu Aleka am descoperit secretele gamei Artistry Hydra-V
Împreună cu Aleka am descoperit secretele gamei Artistry Hydra-V

I. Pregătire

  • Spumă demachiantă revigorantă ARTISTRY HYDRA-V
  • Loţiune tonică revigorantă ARTISTRY HYDRA-V

II. Infuzie

  • Ser pentru ten ARTISTRY HYDRA-V

III. Hidratare

  • Gel revigorant ARTISTRY HYDRA-V (pentru ten mixt spre gras)
  • Gel-cremă nutritiv ARTISTRY HYDRA-V (pentru toate tipurile de ten)
  • Cremă hidratantă regeneratoare ARTISTRY HYDRA-V (pentru ten normal spre uscat)
  • Gel-cremă revigorant pentru ochi ARTISTRY HYDRA-V

Trei sisteme personalizate ARTISTRY HYDRA-V, ce reunesc puterea combinată a formulelor sale puternice, oferă hidratare profundă, iar fiecare sistem conţine ser concentrat vital pentru ten, gel-cremă revigorant pentru ochi şi gel revigorant pentru fiecare dintre cele trei tipuri de piele.

Aşadar, nu uitaţi că o hidratare de durată înseamnă mai mult decât supraabundența de apă la nivelul pielii.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Hidratare profundă cu gama ARTISTRY HYDRA-V

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.