Lola's Box

Finalul lui octombrie aduce cu el şi o sărbătoare care a prins tot mai mult şi în România: Halloween. Hulită de unii, apreciată de alţii, sărbătoarea este prilej de distracţie, aşa că fiecare îşi caută costumul potrivit. Anul acesta, Lentiamo îţi propune ceva diferit: lentile de contact cosmetice.

Ţi-ai pregătit costumul? Ai sculptat dovleacul? Cu ce îi recompensezi pe cei mici când vin la “trick or treat”? Toate acestea reprezintă partea fun a ceea ce înseamnă Halloween. Dar parcă cel mai complicat este să găseşti un costum care să te diferenţieze de ceilalţi. Pentru că toată lumea se gândeşte la Dracula – sau vampiri -, la familia Adams, la zombi… Şi pentru că privirea poate fi cea care hipnotizează instantaneu, gândeşte-te cum ar fi ca ochii să fie cei deghizaţi.

Pentru acest Halloween, Lentiamo – unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa – a pregătit ceva cu care vei fi altfel. Patru tipuri de lentile de contact cosmetice – ColourVUE Crazy Lens, ColourVUE Sclera Crazy Lens 17 mm, ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm şi FUN – sunt disponibile în culori diverse. Iar privirea celui/celei care le poartă se schimbă parţial sau complet. Cam devii irezistibil(ă), nu?

“În restul anului, lentilele de contact de vedere sunt cele mai vândute. Însă, înainte de Halloween creşte interesul pentru modelele colorate. Lentilele cosmetice sunt foarte solicitate în această perioadă, ele reprezentând un accesoriu care transformă un look banal într-unul înfricoşător”, spune Cristiana Chiriţă, country manager Lentiamo România.

Zombie înfricoşător cu ColourVue Sclera Full Eye Lens

Lentilele de contact cosmetice care colorează complet ochii, inclusiv albul ochiului, vor adăuga un detaliu inedit costumului de zombie pentru Halloween. ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm, fără dioptrii şi disponibile în 28 de modele, sunt cele mai indicate pentru obţinerea acestui look.

Clovnul groazei cu ColourVUE Crazy Lens

Atât machiajul, cât şi costumul de clovn sunt din ce în ce mai întâlnite la petrecerile de Halloween. Acest look poate fi completat cu lentile de contact viu colorate. Modelele ColourVUE Crazy Lens Green Flower şi Smiley accesorizează perfect un asemenea costum, acoperind complet culoarea naturală a ochilor. Aceste lentile au dioptrii, iar colorantul este închis în stratul interior al lentilei, oferind astfel siguranţă completă la fiecare utilizare.

Personaje fictive horror cu FUN sau ColourVue Sclera Crazy Lens

Cei care îşi doresc un look de vampir sau vor să se costumeze într-un personaj fictiv pot obţine un aspect înfricoşător cu lentilele de contact FUN. Lentiamo oferă 30 de modele, care sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Iar pentru cei care vor un look supernatural, lentilele cosmetice ColourVue Sclera Crazy Lens 17 mm, fără dioptrii, oferă acoperire completă a irisului.

Acum, la final, vă spun şi un pont: dacă vi le cumpăraţi până la 31 octombrie, lentilele cosmetice beneficiază de reducere de 15% în magazinul online Lentiamo. Trick or treat?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Halloween cu Lentiamo: lentile de contact cosmetice

    1. Eu am avut colorate simple, voiam ochi albaștri. 🙂 Nici nu știu de ce m-am lăsat de purtat. Cred că revin la obiceiurile vechi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.