Lola's Box

Ritualurile de îngrijire bazate pe produsele naturii încep să-şi facă loc din ce în ce mai mult în viaţa noastră. Proteinele din lapte sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra părului, aşa că NIVEA a creat prima sa gamă de acest fel: Hairmilk.

Când trebuie să numim câteva simboluri ale frumuseţii din istoria omenirii, Cleopatra este un nume care vine firesc pe buzele tuturor. Deopotrivă, bărbaţi şi femei. Frumoasa regină egipteană era recunoscută pentru ritualurile de îngrijire pe care le aplica şi în care se folosea de creaţiile naturii. Părul ei, pentru care numeroase fresce stau mărturie, a făcut ravagii în rândul unora dintre cei mai puternici bărbaţii ai antichităţii. Iar femeile… Ei bine, ele încercau să-i afle secretele din dorinţa de a avea acelaşi succes în faţa partenerilor.

Unul dintre secrete îl reprezenta baia în lapte, ceea ce contribuia la supleţea pielii şi sănătatea părului. Totuşi, o baie în lapte ar fi mult prea costisitoare, aşa că NIVEA a găsit soluţia pentru a ne ajuta să fim asemenea Cleopatrei: Hairmilk, o gamă de şampon cu proteine din lapte. În principal, gama este destinată persoanelor cu păr uscat şi deteriorat. Datorită grăsimilor minerale, vitaminelor şi proteinelor din lapte, părul este hidratat intens, în funcţie de grosimea firului, şi este regenerat fără a fi încărcat.

Şampoanele şi balsamurile NIVEA Hairmilk îmbină două beneficii pentru părul uscat şi deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile. Firul de păr este regenerat de la interior spre exterior, fără a fi încărcat. La bază se află o nouă inovaţie a brandului german: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcţie de grosimea firului de păr.

Structura firului diferă de la o persoană la alta, iar nevoile de îngrijire variază şi ele. De exemplu, părul subţire are nevoie de produse care îi conferă volum. Chiar dacă este mai puţin pretenţios, părul normal trebuie îngrijit cu produse potrivite – inclusiv tehnica de coafare – pentru a-i menţine supleţea şi sănătatea. Conform specialiştilor, părul cu fir gros este cel mai greu de întreţinut, uscat şi aranjat. Deseori este aspru şi greoi, având nevoie de produse haircare care să îi redea supleţea.

Cum poţi să-ţi transformi şi tu părul într-unul ca al Cleopatrei? Nu trebuie decât să alegi combinaţia şampon – balsam Hairmilk potrivită tipului de păr şi să-l laşi în grija proteinelor din lapte. Să nu te mire dacă vei primi multe complimente. Mie mi s-a întâmplat după ce l-am testat la Pop Up Hair Salon by NIVEA.

  • Preţ maxim recomandat şampon NIVEA Hairmilk: 13,76 Lei (250 ml)
  • Preţ maxim recomandat balsam NIVEA Hairmilk: 13,76 Lei (200 ml)

Te simţi WOW, arăţi WOW – Mulţumim, NIVEA Care!

Un cadou primit fără motiv anume? Un record personal depăşit? Probarea rochiei pe care ţi-o doreşti şi care îţi vine impecabil? Sunt tot atâtea experienţe care te fac să zâmbeşti şi să spui “WOW”. Aceeaşi fericire parcă ţi-ai dori să o oferi şi pielii tale, fără ca senzaţia grasă sau lipicioasă să te pună în dificultate. Pentru o hidratare în profunzime, ajutorul vine de la crema revoluţionară NIVEA Care.

NIVEA Care hidratează pielea în profunzime fără nici un efort, mai ales când adoptăm un stil de viaţă activ şi avem nevoie de un ritual simplu şi catifelat. Imediat după aplicare, crema acţionează intens şi este absorbită imediat – îngrijirea delicată şi senzaţia plăcută durează întreaga zi

Poţi spune că măcar o dată în viaţă nu ai avut NIVEA Care în beauty case-ul tău? Şi că nu ai fost pe deplin mulţumită de ea? Poate că tu ai fi vrut ceva mai mult de la cremă, dar pielea ta – că vorbim de corp sau de ten – a fost megaîntântată de grija primită.

  • Preţ maxim recomandat NIVEA Care: 14,3 lei (100 ml) / 20,6 lei (200 ml).
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.