Lola's Box

Dacă eşti îndrăgostită de ceea ce înseamnă haute couture şi prêt-à-porter luxos, este aproape imposibil să nu ai o atracţie faţă de ceea ce înseamnă Giorgio Armani. Emblematicul nume îşi face simţită prezenţa şi în industria beauty, acolo unde vine cu brandul Giorgio Armani Beauty. Şi, de acum, acesta este prezent şi în România, exclusiv în parfumeria Douglas din Băneasa Shopping City.

Indiferent că vorbim despre haute couture sau prêt-à-porter luxos, Giorgio Armani înseamnă o semnătură care cuprinde piese vestimentare din materiale de excepţie. Eleganţa şi liniile esenţiale sunt definitorii pentru casa italiană, la fel cum sunt şi materialele preţioase şi rafinate. Filosofia lui este designul perfect, unde funcţionalitatea şi frumuseţea se întrepătrund armonios, iar estetica este imposibilă fără o combinaţie stil şi simţ practic.

Giorgio Armani Beauty, Rouge Ecstasy

Aproape firesc, simţul său fashion şi viziunea estetică sunt transpuse în lumea beauty, cu produse emblematice de parfumerie, makeup şi skincare. De la produse pentru îngrijirea feţei la fond de ten hidratant, de la ruj la fard pentru ochi. De la preţioasele ingrediente ale colecţiilor Privé la spiritul modern al Code for Men şi stilul emblematic al Acqua Di Gio şi Si. Oricum l-ai privi, universul Giorgio Armani Beauty este unul bogat şi fascinant.

Giorgio Armani Beauty, viziune avangardistă

Giorgio Armani Beauty, Luminous Silk Foundation

Minuţios dezvoltat şi apreciat la scară largă de makeup artişti, machiajul Giorgio Armani inovează în mod constant şi interpretează o măiestrie absolută a culorii. Viziunea personală a designerului italian se proiectează în lumea machiajului: riguros, uşor de folosit şi cu viziune artistică, esenţa frumuseţii interioare. Formulele de machiaj au fost concepute să atingă perfecţiunea şi sunt prezentat în ambalaje luxoase.

Portofoliul de produse Giorgio Armani Beauty au acea magie care seduce orice femeie, oricât de pretenţioasă şi exigentă ar fi. De altfel, Linda Cantello – International Makeup Artist pentru Giorgio Armani – a fost inspirată de cele mai frumoase materiale şi texturi, iar machiajul şi culorile pe care le propune nu sunt decât o interpretare a viziunii avangardiste a designerului.

Giorgio Armani Beauty, Maestro Glow Biphase

Rezultate excepţionale şi experienţe senzoriale sunt două dintre atuurile creaţiilor Giorgio Armani Beauty. Pentru faţă, casa italiană a creat un “dress code” care se deschide cu Luminous Silk Foundation, un fond de ten fluid lejer şi mătăsos care conferă o strălucire naturală. Într-o continuare ce frizează naturaleţea, urmează Maestro Fusion Makeup, o textura unică şi de neuitat – creată cu patentul Fusion Technology – pentru o finisare mată şi luminoasă. Texturi ultrauşoare care pot fi folosite în straturi pentru a potenţa luminozitatea şi care au devenit semnătura Armani Glow.

Dacă este ruj, alegeţi Four Hundred

Giorgio Armani Beauty, Lip Maestro DramaCând spui Giorgio Armani Beauty, spui Italia, iar soarele Peninsulei a plămădit pasiunea pe care ne-o dorim zi de zi în vieţile noastre. Şi ce poate fi mai pasional, când vorbim de makeup, decât un ruj roşu. Ei bine, în colecţia de rujuri a casei italiene, culoarea buzelor este văzută ca fiind extazul în cea mai pură şi luxoasă formă a sa. Mai mult decât culoare, mai mult decât confort, mai mult decât contur, mai mult decât rezistenţă. Bej, maro, roşu, roz, rosé sau vişiniu. O nebunie de culori, dar vă recomand ceva elegant: Four Hundred.

Linia de machiaj Giorgio Armani Beauty este disponibilă în România din această lună, exclusiv în parfumeria Douglas din Băneasa Shopping City Bucureşti.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.