Lola's Box

Astăzi, când întreaga lume sărbătoreşte Ziua Femeii, este momentul să faci o pauză şi să te gândeşti la… tine. La tine şi la sănătatea ta, fără de care nu te-ai mai putea bucura de cei din jur. Parcă ghicindu-ţi gândurile, Nutrivita şi Gerble au pregătit o serie de gustări care te pot ajuta să duci un stil de viaţă mai sănătos.

Din când în când, nu doar atunci când organismul nostru începe să dea rateuri, este bine să mergem la doctor şi să facem un control. Mai bine unul de rutină decât unul în care medicul trebuie să încerce să repare ceva în noi. Căci tot ei, medicii, au o vorbă: “este mai uşor să previi decât să tratezi”. Iar pe lângă aceste verificări periodice, şi stilul de viaţă pe care îl urmăm are influenţe bune sau rele, în funcţie de ceea ce alegem.

Nutrivita Gerble ciocolată cu lapte & neagră
Gerble Glucoregul ciocolată cu lapte / negră

Din punctul meu de vedere sunt trei reguli simple pentru a trăi mai sănătos:

În primul rând să încercăm să avem o dietă sănătoasă, adică să mâncăm cât mai multe legume, fructe şi verdeţuri. Dacă încercăm să dăm jos câteva kilograme, batoanele Gerlinea de la Nutrivita sunt cea mai bună metodă. Poţi înlocui o masă cu ele şi credeţi-mă pe cuvânt că funcţionează fără să simţiţi “şoricei” în stomac.

În al doilea rând trebuie să renunţăm la zahărul rafinat. Pentru aceasta, Nutrivita ne face numeroase propuneri prin gama Gerble. Multe dintre noi spunem că nu putem renunţa la dulce, dar cu Gerble Glucoregul este extrem de uşor. Pe lângă faptul că sunt foarte aspectuoase, au şi un gust foarte bun, încât mai că te simţi vinovată până nu îţi aduci aminte că au ZERO zahăr.

Nutrivita Gerble Glucoregul madlene ciocolată fără zahăr
Gerble Glucoregul madlene cacao fără zahăr

Dacă eşti fană a prăjiturilor de casă, îndulcitorul Gerble cu Stevia este excelent. Chiar în week-end le-am făcut băieţilor (şi mie 🙂 ) o prăjitură cu Stevia, iar în loc de ciocolată am folosit pudră de roşcove. A ieşit minunată şi în două ore a dispărut toată.

Dacă vrei să duci sănătatea la un alt nivel şi pentru cei care adoră produsele bio, Nutrivita are un răspuns – produse bio şi unde mai pui că sunt delicioase. De la pâinea bio cu seminţe până la cerealele pentru copii, găsiţi o gamă largă de produse. În plus, pe blogul Nutrivita găsiţi numeroase sfaturi care vă pot ajuta oricare ar fi ţelul vostru.

Nutrivita Gerble Glucoregul biscuiţi cu fondant de ciocolată
Gerble Expert Dietetic biscuiţi ciocolată light

A treia regula este sportul – ştiu că acum o sa îmi ziceţi că este scump abonamentul la sala, dar nu trebuie neapărat să te duci “să tragi de fiare”. În schimb, zi de zi poţi merge pe jos. Când trebuie să vă deplasaţi, puteţi renunţa la taxi sau la mijloacele de transport în comun şi să mergeţi pe jos – mai ales că vremea va fi din ce în ce mai frumoasă.

Şi pentru că tot este 8 martie când scriu aceste rânduri, tot ceea ce vă doresc este multă sănătate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.