Lola's Box

Pentru că suntem deja în primăvară – fie şi numai calendaristic -, este timpul pentru schimbări de look. Iar un rimel poate face adevărate minuni, aşa că Maybelline NY ne pune o întrebare: cum ar fi să ai gene evatai?

Maybelline NY Lash SensationalŞtiai că genele cresc în mai multe straturi? Pentru acest lucru, majoritatea rimelurilor nu au capacitatea de a acoperi genele în întregime. Aşa că este timpul pentru ceva nou: Lash Sensational, cea mai nouă mascara de la Maybelline NY, pătrunde în fiecare strat şi oferă un efect nou, de evantai.

Maybelline NY Lash SensationalŞtiu că sună bine şi multe dintre noi vom fi fericite să îl folosim, pentru că dintotdeauna genele ca un evantai au fost dezideratul femeilor. Ce alte motive avem să încercăm noua mascara Lash Sensational de la Maybelline NY? Acest rimel dispune de prima perie patentată, ale cărei 10 straturi de perişori permit deschiderea genelor ca un evantai, în timp ce formula lichidă a rimelului acoperă din toate direcţiile.

Pentru rezultate optime, sfaturile specialistului sunt:

  • Utilizează curba interioară pentru a ajunge până la rădăcinile genelor, ceea ce conferă definire;
  • Urmăreşte vârfurile genelor cu perişorii exterior, mai lungi, pentru curbarea genelor şi pentru a crea efectul de evantai.

Astfel, mascara Maybelline NY Lash Sensational permite până la 100% separare a genelor.

Aplicarea se poate face într-unul sau în două straturi, în funcţie de preferinţe şi de densitatea genelor, care vor oferi deopotrivă separare şi volum. În plus, formula nu are darul de a încărca excesiv genele, nu se exfoliază şi nu se întinde, iar efectul de evantai pe care îl creează este unul de durată.

Fără îndoială că o vei adora pentru că nu are miros, este uşor de aplicat – chiar nu trebuie să ai talent de make-up artist 🙂 – şi se curăţă fără dificultate, doar apă caldă şi demachiant. Mai mult, şi preţul (de raft) este unul atractiv: 38 de lei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.