Lola's Box

Nu cred că există femeie care să nu-şi dorească gene conturate perfect, acoperite impecabil şi… colosale. Pentru toate acestea, 2017 ne aduce cea mai nouă mascara din portofoliul Maybelline NY: The Colossal Big Shot.

Când este vorba de lookuri urbane noi în ceea ce priveşte machiajul, Maybenlline NY pare să fie campionul absolut. Nici nu este de mirare dacă ţinem cont că sursa de inspiraţie este celebrul New York, oraşul despre care se spune că nu doarme niciodată. Iar ideile makeup artiştilor brandului american sunt prezentate într-un mod accesibil, fun şi, mai ales, în ton cu principiul Do It Yourself.

Nici un makeup artist nu-ţi va spune că genele nu trebuie aranjate cât mai bine pentru ca privirea ta să fie seducătoare. Un “foc” şi l-ai pus la pământ pe cel care te soarbe din priviri. Sezonul acesta, Maybelline NY aduce, direct din vâlvătaia Big Apple, The Colossal Big Shot. Este ultima mascara intrată în suita Colossal şi este de aşteptat să ofere volum remarcabil. Totul cu o singură aplicare, de la rădăcini până la vârfuri.

Auriu şi strălucitor, recipientul noii mascara The Colossal Big Shot are un aer de glamour. Când vorbeşti de New York, nici nu se poate altfel. Doar te apropii de tub şi deja simţi că intri în gaşca fetelor nebunatice din “Sex and the City”. Noua mascara beneficiază de peri ondulaţi care te vor ajuta să acoperi toate genele cu formula cu colagen volumizator. Cu un pic de îndemână, fiecare fir va fi separat pentru a nu da impresia de aglomerare.

La început se poate ca formula să vă pară una puţin prea lichidă. Nu exageraţi cu aplicarea, pentru că veţi obţine efectul nedorit de îngreunare a genelor. Veţi vedea că, până la urmă, relaţia voastră cu The Colossal Big Shot va fi una de prietenie – este genul de mascara ca trebuie “spartă”. Care este rezultatul după aplicare? Gene mai dramatice, mai dense şi cu mai mult volum. Rezistă foarte bine de-a lungul întregii zile, aşa că este tipul de mascara pentru makeup cotidian.

Aşa că, atunci când vrei să ai o zi colosală, mizează pe Maybelline The Colossal Big Shot.

Şi ceva din backstage…

Pentru această vară, Maybelline NY a decis să iasă din sfera tutorialului clasic de makeup. Graţie unui proiect video – îl găsiţi pe canalul YouTube Maybelline România -, Ioana Stratulat (makeup artist oficial Maybelline NY România) şi Sore Mihalache vă povestesc, în fiecare episod, cum este viaţa cu “MACHIAJ ÎN ORAŞ”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.