Lola's Box

Pentru că este vară, iar soarele ne chinuieşte insistent de vreo două săptămâni, cred că aş fi în stare să stau non-stop în duş. Dar nu ştiu ce gel de duş elmiplant să aleg: senses touch Aqua Breeze sau Care Moments Exotic Elixir?

Pentru că sunt “căpitanul” unei echipe cu trei mateloţi – Alex, Max x2 -, gelurile de duş ocupă un întreg raft în baie. Pentru piticul familiei avem un gel de duş pentru copii, neapărat “no more tears”, iar cei doi bărbaţi – fiecare fiind tizul celuilalt J – au dat dispoziţie ca oferta să fie cât mai variată posibil. Aproape continuu, între gelurile de duş pe care le folosim sunt (cel puţin) două din portofoliul elmiplant.

elmiplant senses touch Aqua Breeze

elmiplant, gel de duş senses touch Aqua BreezeVara este sezonul vacanţelor la mare, aşa că mare bucurie a fost când elmiplant a lansat cel mai nou gel de duş din gama senses touch. Aqua Breeze este simbolul călătoriilor exotice şi seducătoare, spre ape marine cristaline, pline de energie şi arome revigorante. Spuma hidratantă asigură revitalizarea pielii, dar şi a spiritului, iar simţurile tale se vor trezi… într-o secundă. La baza gelului de duş se află puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietăţile tonifiante – totodată sunt cunoscute beneficiile pe care le dezvăluie acest cocktail de vitamine, proteine şi minerale marine cu efecte hidratante şi hrănitoare.

Din noul gel de duş elmiplant senses touch Aqua Breeze (400 ml, 9,11 lei) nu lipseşte NUTRI MOIST, un complex avansat de hidratare ce combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea ştiinţei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, în timp ce păstrează aspectul catifelat şi sănătos al acesteia. Dacă în vacanţa voastră estivală vreţi să încercaţi şi altceva, gama senses touch mai cuprinde următoarele variante:

  • Passion Mood – cu floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang;
  • Freshen Up – cu acai berry şi mango;
  • Calming Spa – cu frangipani şi ulei de argan.

elmiplant Care Moments Exotic Elixir

elmiplant, gel de duş Care Moments, gamă completăDuşurile sunt binevenite în orice situaţia – mai ales în zilele caniculare -, dar pot fi un momentul perfect pentru hidratarea pielii însetate. Pentru că are grijă de pielea noastră, elmiplant îşi întregeşte gama de geluri-cremă de duş Care Moments cu un produs nou: Exotic Elixir. Şi ce poate fi mai seducător decât o combinaţie de merişor şi fructul pasiunii? Practic, minutele petrecute sub duş se transformă în răsfăţ pentru piele şi simţuri, iar noi am vrea ca acele minute să se transforme în ore…

Pentru ca îngrijirea pielii să fie una delicată şi naturală, gelul de duş Care Moments Exotic Elixir (400 ml, 9,11 lei) a fost îmbogăţit şi cu unt de shea 100% organic, care menţine nivelul optim de hidratare. Pe de altă parte, extractul de fructe revigorează şi redă tonusul pielii obosite. Extractul de merişor este bogat în vitamine şi antioxidanţi, intensifică senzaţia de hidratare şi luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Extractul de fructul pasiunii abundă în minerale, vitamine şi acizi graşi, prevenind deshidratarea pielii şi o lăsând-o catifelată şi mătăsoasă la atingere.

elmiplant, gel de duş Care Moments Exotic ElixirDacă aţi putea, ce aţi alege: senses touch Aqua Breeze sau Care Moment Exotic Elixir?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.