Lola's Box

Ninsoare, vânt, pe alocuri viscol, temperaturi care cu greu se apropie de zero grade. Într-un asemenea decor, tenul nostru este supus unor adevărate suplicii, dar Garnier are grijă ca pielea noastră să fie la fel de fină şi mătăsoasă.

Demachiant Garnier Skin Naturals 2in1 ExpressMachiajul joacă un rol foarte important în imaginea pe care o purtăm zi de zi. Seara, când ajungem acasă, trebuie să dăm jos întregul make-up, iar această operaţiune, alături de condiţiile meteo, contribuie la sensibilizarea tenului, care poate fi îngrijit prin modul în care realizăm demachierea. Produsele de îndepărtare a machiajului dispun de formule tot mai performante, iar ingredientele sunt alese în aşa fel încât să protejeze tenul.

2in1 Express de la Garnier este primul demachiant de ochi bifazic, care combină eficienţa maximă cu întărirea genelor. Dar în ce constă această formulă bifazică? În primul rând, produsul permite o îndepărtare rapidă a machiajului de ochi, fără a fi necesară frecarea pieli. Nici măcar produsele waterproof de make-up nu îi rezistă, nu rămân urme sub ochi şi nici pielea nu păstrează acea senzaţie de grăsime.

Solutie micelara Garnier Skin NaturalsFaza a doua constă în întărirea genelor în decurs de patru săptămâni. Acest beneficiu se datorează extractului natural de Arginină care asigură nutrienţii necesari întăririi şi creşterii genelor – procesul se realizează de la interior, genele devenind mai groase şi mai puternice. Toate acestea, coroborate cu preţul de 17,99 lei, sunt argumente care ne conving să încercăm demachiantul bifazic pentru ochi.

Al doilea produs pe care ni-l propune Garnier este soluţia micelară. Indiferent de tipul de ten – poate fi folosit chiar şi pentru cel sensibil -, apa micelară nu necesită frecare pentru îndepărtarea impurităţilor şi a machiajului, pentru că micelele captează, asemenea unui magnet, reziduurile de pe piele. Soluţia micelară, care nu conţine parfum şi nu necesită clătire, poate fi folosită pentru ochi, nas sau buze. Flaconul de 400 ml costă 24,99 lei, dar cantitatea acoperă 200 de utilizări. Sună promiţător, nu?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.