Lola's Box

Ţi-ai propus o ieşire la ceas de seară, într-o locaţie cu bucătărie bună? Ei bine, noi am fost la Gallo Nero şi ţi-l recomand cu căldură. Dar fii pregătit(ă) pentru că surprizele sunt multe. Şi plăcute.

Dacă vrei o seară de neuitat, cu mâncare bună, atunci trebuie să faci o vizită la Gallo Nero. Situat pe Calea Dorobanţilor – deci într-una dintre cele mai bune zone ale Bucureştilor -, restaurantul m-a cucerit din prima. Până să ajung la întâlnirea cu latura culinară a locaţiei, mi-a plăcut că are amenajat loc pentru fumători. De când a apărut legea împotriva fumatului, nu am mai ieşit la cu prietenii, pentru că mi se pare penibil să sprijin un stâlp doar pentru că vreau să fumez o ţigară după masa sau la cafea.

Gallo Nero Dorobanţi

Încă de la intrare eşti întâmpinat(ă) de o vitrină cu antipasti. Bineînţeles că nici eu, nici Stella nu am putut să o ratăm, mai ales că nu ne-am putut decide ce vrem. Şi am avut suficient timp de gândire. 🙂 Ospătarul ne-a adus câte puţin din toate, am savurat cu mare plăcere preparatele, care au fost acompaniate de una din specialităţile locului, pâinea de casă Gallo Nero.

După antreuri am savurat o cafea cum poţi bea în puţine locuri: neagră, fără zahăr, preparată cum nu se poate mai corect. La felul principal ne-am orientat către fructe de mare – ştiţi, a ieşit la iveală “răcuşorul” din mine… Pur şi simplu, sunt înnebunită după ele. Eu am ales Spagetti allo Scoglio, iar Stella a optat pentru Frutti di mare e Gamberi. Am savurat fiecare bucăţică – bineînţeles că nu ne-am putut abţine să nu gustăm una de la cealaltă. 🙂

Gallo Nero Dorobanţi

Dar, pentru că ştiu că sunt mulţi cei care nici nu vor să audă de fructe de mare, meniul Gallo Nero este foarte variat: de la vită, pulpă de raţă sau piept de curcan până la tradiţionala pizza. Nu lipsesc salatele, deserturile – Souffle all ciocolato arată… demenţial – sau vinurile. Iar preţurile nu sunt aşa piperate cum te-ai aştepta să găseşti prin Dorobanţi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.