Lola's Box

Cu o primăvară care a venit doar calendaristic – sperăm curând şi ca vreme – , The Body Shop s-a gândit la răsfăţul nostru şi a lansat, sub motto-ul “Ceremonia ceaiului verde”, noua gamă Fuji Green Tea.

“Celui care este suficient de norocos să vadă vârful Fujiyama într-o zi senină şi însorită, zeii noştri îi vor aduce noroc, sănătate şi bogăţie pentru tot restul vieţii.”

vechi proverb japonez

Ceaiul verde este renumit pentru calităţile sale antioxidante şi beneficiile detoxifiante pentru sănătate, motiv pentru care, de peste patru secole, face parte din ritualurile sociale şi culturale, inclusiv din ceremonia ceaiului japonez. Încă de pe vremea temuţilor samurai, femeile îl foloseau – fie aplicat pe corp, fie ca infuzie în baie – în îngrijirea tenului, întrucât se considera că menţine hidratarea şi închide porii.

The Body Shop, Fuji Green Tea Bath TeaPornind de la aceste principii din cultura niponă, The Body Shop a creat o nouă gamă de îngrijire a corpului, care se bazează pe efectele terapeutice ale ceaiului verde din regiunea Muntelui Fuji. Cele mai fine mlădiţe sunt culese manual pentru a li se păstra proprietăţile antioxidante, după care frunzele de ceai verde sunt infuzate în gama Fuji Green Tea, care are darul de a reda pielii aspectul sănătos şi de a o împrospăta.

Pentru a descoperi cât de benefică este noua gamă Fuji Green Tea, The Body Shop ne-a provocat să experimentăm ceremonia ceaiului verde şi trebuie să recunosc că mi-a plăcut foarte mult ideea. Tot acest ritual presupune trei etape după cum urmează:

The Body Shop, Fuji Green Tea - Mini Tea CeremonyDETOXIFICĂ & CURĂŢĂ – Sarea pentru baie şi infuzorul folosesc frunze reale de ceai verde pentru o baie detoxifiantă pentru corpul tău, care este curăţat, iar toxinele sunt îndepărtate. De asemenea, combinaţia este ideală şi pentru îndepărtarea stresului acumulat peste zi. Exfoliantul pentru corp, săpunul exfoliant cu frunze de ceai verde şi gelul spumant lasă pielea curată şi revitalizată.

REDĂ HIDRATAREA – Trei niveluri de hidratare în tot atâtea texturi senzaţionale, de la untul pentru corp (oferă o hidratare de până la 24 ore) la loţiunea uşoară pentru corp şi textura cool a inovatorului sorbet pentru o hidratare fresh.

The Body Shop, Fuji Green Tea - Essential Tea CeremonyTREZEŞTE SIMŢURILE – Revitalizarea este asigurată de aroma sofisticată citrus-fresh a apei de colonie Fuji Green Tea. O combinaţie de ceai verde, bergamotă, lămâie şi mandarine în notele de vârf, cu note florale de camelie, iasomie şi violetă la mijloc. Un parfum uşor şi revigorant pentru zi.

Pentru cine este interesant de această terapie cu ajutorul ceaiului verde, The Body Shop a pregătit trei pachete, perfect adaptate nevoilor:

  • Deluxe Tea Ceremony – cadoul ideal pentru acea persoană “prea ocupată” din viaţa ta. Este o colecţie must-have, răsfăţul suprem pentru corp şi minte;
  • Essential Tea Ceremony – după cum îi spune şi numele, este esenţial pentru oricine se află în căutarea unui detox, pentru a revigora mintea şi pentru a reface hidratarea pielii;
  • Mini Tea Ceremony – un răsfăţ rapid, pe care îl poţi lua cu uşurinţă în bagaj atunci când călătoreşti.

The Body Shop, Fuji Green Tea - Deluxe Tea CeremonyEu am încercat deja experienţa The Body Shop cu ceai verde şi credeţi-mă că nu aş mai fi ieşit din baie. 🙂

Fuji Green Tea Make-Up
Infuzia de ceai verde o vom regăsi şi în colecţia de make-up The Body Shop. Familai produselor de machiaj s-a extins cu patru formate noi de tuş pentru ochi: Matte Kajal (negru, alb), Skinny Thin, Bold Oversized, Velvet Gel Pen (turcoaz, maro, negru).

The Body Shop, Matte Kajal negru & albMATTE KAJAL LINERS (54 lei) sunt disponibile în doua nuanţe (negru şi alb), care pot fi purtate împreună sau individual. Sunt îmbogăţite cu apă de trandafir negru şi ulei de marulă obţinut prin programul Community Fair Trade.

SKINNY FELT LINER (54 lei) de culoare neagră permite trasarea unor linii subţiri cu cea mai mare acurateţe. Vârful subţire din pâslă este perfect pentru cele care preferă un look subtil şi vor un liner uşor de folosit şi care ajunge atât de aproape de linia genelor.

The Body Shop, Skinny Thin Felt Eyeliner & Bold Oversized Felt EyelinerBOLD OVERSIZED FELT LINER (54 lei) de culoare neagră permite crearea unui look statement, dramatic, îndrăzneţ. Perfect pentru cele care poartă machiaj frecvent, cu o aplicare confortabilă a tuşului pentru ochi.

The Body Shop, Velvet Gel Pen Eyeliner, turcoaz & maro & negruVELVET GEL PEN LINERS (48 lei) în trei nuanţe (negru, maro, turcoaz) reprezintă un must have pentru cele acre adoră tuşurile de ochi. Sunt rezistente, waterproof şi au aspect de gel catifelat pe pleoape, ideale atât pentru zi, cât şi pentru seară.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Fuji Green Tea, răsfăţ de la The Body Shop

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.