Lola's Box

Pentru cele care sunt mereu în căutarea unor secrete antiîmbătrânire şi vor ca ritualul lor de frumuseţe să includă şi produse revoluţionare, vă dezvălui un nume: BEAUTIN COLLAGEN. Un produs pe care l-am testat şi de care mă declar foarte mulţumită.

myelements, compania producătoare a acestei licori magice, consideră că BEAUTIN COLLAGEN este un promotor al frumuseţii ce vine din interior. Produsul conţine colagen hidrolizat Peptan, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbţie, şi este îmbogăţit cu acid hialuronic. În plus, în compoziţia sa regăsim şi vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C şi zinc.

Dacă vă întrebaţi care este rolul BEAUTIN COLLAGEN asupra organismului, aflaţi că poate îndeplini două misiuni: pe de-o parte conţine nutrienţi gata de a fi asimilaţi de organism, iar pe de altă parte are şi micronutrienţi ce contribuie la creşterea producţiei normale de colagen de către organism. Printre beneficii se numără:

BEAUTIN COLLAGEN, packshot

  • creşte strălucirea pielii şi oferă un plus de hidratare acesteia;
  • întăreşte părul şi unghiile;
  • contribuie la sănătatea ţesutului conjunctiv;
  • îmbunătăţeşte starea articulaţiilor;
  • are proprietăţi antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.

Pentru o administrare mai simplă, BEAUTIN COLLAGEN este în formă lichidă, putând fi ingerat ca atare sau diluat cu apă. Deşi colagenul este obţinut din surse naturale de peşte, el nu are un gust asociat sursei de provenienţă. Dimpotrivă, este îmbogăţit cu arome plăcute de fructe: căpşune-vanilie şi mango-pepene galben. Recomandarea producătorului este să se utilizeze zilnic timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml (uşor de măsurat cu ajutorul capacului special).

BEAUTIN COLLAGEN mango-pepene & căpşune-vanilie

După cum am menţionat, am testat şi eu produsul şi vă pot spune că mă declar foarte mulţumită. De curând am trecut printr-o intervenţie pentru eliminarea unor puncte de ţesut adipos ce se formaseră sub ochi. Pentru aceasta a fost necesar un tratament cu laser, ceea ce a creat mici leziuni la nivelul pielii. Datorită tratamentului cu BEAUTIN COLLAGEN urmat – seară de sară, înainte de culcare, îmi luat shotul 🙂 -, rănile s-au vindecat rapid şi nu a rămas nici o urmă: parcă nici nu ar fi existat intervenţiile cu laser.

Ei, ce spuneţi, cum vi se pare?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.