Lola's Box

Gelul de curățare a feței Avene CleananceVara, soarele şi razele ultraviolete sunt cele care ne “bombardează” tenul şi îl supun la chinuri. Când credem că scăpăm de acest supliciu, vine toamna cu schimbările sale: dispare soarele şi vitamina D pe care ne-o oferă, apar temperaturile scăzute şi umiditatea. Ei bine, din nou griji pentru ten.

Şi pentru că prietenul la nevoie se cunoaşte, Avene Cleanance vine cu două propuneri pentru îngrijirea feţei: gelul de curăţare, dedicat tenului mixt şi gras cu tendinţă acneică, şi apa micelară fără clătire.

apa micelară fără clătire Avene CleanacePrimul produs menţionat are o acțiune blândă, calmantă, antiinflamatoare, iar formula acestuia se bazează pe apa termală Avene, atât de apreciată. Gelul de curățare a feței Avene Cleanance contribuie la purificarea pielii, reglează secreția de sebum și poate fi folosit atât pe față, cât şi pe corp. Nu conține săpun şi curăţă delicat pielea, conferindu-i o senzaţie de reîmprospătare. Excesul de sebum se datorează principalului ingredient natural: Cucurbita pepo. Gelul este disponibil în majoritatea farmaciilor din ţară, iar preţul estimat este de 44 lei pentru flaconul de 200 ml.

Tot în gama Avene Cleanance pentru îngrijirea tenului gras găsim şi apa micelară fără clătire Avene Cleanace. Pentru că nu necesită clătire, produsul este practic, multifuncțional și ușor de folosit oriunde ne-am afla. Persoanele care au tenul gras, cu tendinţă acneică, îl pot folosi cu încredere pentru demachiere, reîmprospătare și hidratare. Poate fi folosit fie individual, fie ca tonic blând după spălarea feței cu gelul de curățare din aceeași gamă. Şi apa micelară o puteţi cumpăra tot din farmacii, iar preţul estimat pentru flaconul de 400 ml este 77 lei.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Frumuseţe bazată pe apa termală Avene

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.