Lola's Box

Acum, că suntem în plină vară, fructele sunt la putere, iar aroma şi parfumul lor este omniprezent. Şi pentru că sunt un leitmotiv, fructele se regăsesc şi în produsele pe care Oriflame ni le propune la final de iunie – şi început de iulie.

Apă de toaletă Imagination (50 ml, 54,99 lei)
Vesel şi expresiv precum paleta de culori a unui artist romantic, nota-semnătură a acestui parfum vibrant este aroma perelor Williams. Savuroasă, efervescentă şi feminină, apa de toaletă Imagination este o sursă de inspiraţie pentru o viaţă plină de culoare.
Note principale: flori de păr, pară, mosc.

This slideshow requires JavaScript.

Apă de toaletă Ascendant Aqua (75 ml, 54,99 lei)
Valurile înspumate ale oceanului ascund o forţă de neînvins, o putere descătuşată şi energie fără limite. Ascendant Aqua întruchipează această forţă dominatoare, surprinsă perfect de notele efervescente de grapefruit, care parcă sculptează adâncurile oceanului, pentru a dezvălui esenţa masculinităţii.

Love Nature cu struguri
Cremă Love Nature cu extract din struguri pentru faţă (50 ml, 13,99 lei): uleiul din seminţe de struguri, bogat în antioxidanţi, contribuie la protejarea pielii, pentru un ten cu aspect sănătos.
Love Nature cu struguriDemachiant exfoliant Love Nature cu extract din struguri pentru curăţarea tenului (125 ml, 13,99 lei): demachiant delicat, ce exfoliază pielea şi îndepărtează impurităţile, lăsând tenul catifelat şi strălucitor. Potrivit pentru utilizare zilnică.
Cremă Love Nature cu extract din struguri pentru conturul ochilor (15 ml, 5,99 lei): hidratează şi protejează zona delicată din jurul ochilor de efectele radicalilor liberi, lăsând pielea netedă şi catifelată.

Love Nature cu muşeţel
Demachiant cremă Love Nature cu extract din muşeţel (125 ml, 13,99 lei): cremos, demachiantul îndepărtează impurităţile şi reduce senzaţia de piele care strânge.
Love Nature cu muşeţelLoţiune tonică Love Nature cu extract din muşeţel pentru faţă (150 ml, 13,99 lei): curăţă şi tonifică tenul, fără a-l usca.
Cremă Love Nature cu extract din muşeţel pentru faţă (50 ml, 13,99 lei): calmează, relaxează şi hidratează pielea sensibilă.

Ruj lichid Giordani Gold Iconic 4.5 ml, 22.99leiRuj lichid Giordani Gold Iconic (4,5 ml, 22,99 lei)
Într-o formula inovatoare ce oferă rezistenţă şi luciu senzual, finisarea lăcuită a glossului se combină cu intensitatea culorii specifică unui ruj. Cu ulei de argan opulent şi reconfortant, rujul hrăneşte şi îngrijeşte buzele, contribuind la menţinerea supleţei şi aspectului tânăr.

Nature Secrets cu rodie
Săpun protector Nature Secrets cu extracte din vanilie şi rodie (75 g, 3,99 lei): cu aromă de fructe, săpunul are o formulă care conţine glicerină pentru a preveni deshidratarea pielii, vanilie hrănitoare şi extract de rodie cu efect protector. Textura delicate permite utilizarea zilnică.
Nature Secret cu rodieCremă protectoare Nature Secrets pentru duş cu extracte din vanilie şi rodie (250 ml, 11,99 lei): curăţă pielea fără a o usca. Formula conţine vanilie hidratantă şi extract de rodie, ce protejează pielea împotriva agresiunilor mediului înconjurător, pentru o piele hidratată, cu aspect minunat.
Cremă protectoare Nature Secrets pentru cu extracte din vanilie şi rodie (75 ml, 9,99 lei): consistentă, crema pentru mâini are o formulă cu pH echilibrat. Asigură hidratare intensă şi protecţie maximă împotriva deshidratării datorită vaniliei hrănitoare, extractului protector din rodie şi uleiului de migdale. Mâinile vor fi frumoase şi catifelate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.