Lola's Box

Pentru campaniile destinate unui anumit sezon, marile branduri aleg teme dintre cele mai diverse. Dar ai fi tentată să crezi că este o opţiune cel puţin bizară atunci când Tommy Hilfiger se îndreaptă spre fotbal american în cadrul unei colecţii centrată pe femei.

Majoritatea sporturilor americane se desfăşoară pe arene impresionante, umplute până la refuz de fani. Un stadion all-american a fost şi alegerea casei Tommy Hilfiger pentru campania de toamnă 2015, în care sportul numărul 1 peste Ocean fuzionează cu motive varsity, ale căror origini le găsim în campusurile universitare. Şi pentru că aniversează 30 de ani de la înfiinţarea Tommy Hilfiger Corporation, designerul american a considerat că există o conexiune puternică între fotbalul american şi spiritul său creativ.

Tommy Hilfiger, campanie FW15Buturile sunt ridicate, liniile au fost trasate pe teren, iar lumea soseşte pentru o prezentare în spiritul fotbalului, iar totul are o tentă avangardista modernă. “Fotbalul american a fost întotdeauna unul dintre sporturile mele preferate. Pentru toamna 2015, este sursa de inspiraţie pentru colecţia şi campania noastră de publicitate”, a spus Tommy Hilfiger. “Am captat toate detaliile eclectice de fashion ale acestui sport – de la dungi sport până la detaliile metalice şi insignele de colegiu, toate reinventate cu stilul twist cool al brandului.”

Tommy Hilfiger, campanie FW15Campania de toamnă 2015 este concentrată pe colecţia pentru femei, o abordare firească pentru că Tommy Hilfiger continuă creşterea globală continuă a bussinesului pentru modă destinată femeilor. Sărbătorind chintesenţa “Tommy twist”, campania este adusa la viaţă de jucătorii de fotbal în uniforme sportive Hilfiger. TEAM HILFIGER a fost fotografiată de Craig McDean, stylingul este semnat Karl Templer, iar directorul de creaţie a fost Trey Laird (Laird + Partners).

Tommy Hilfiger, campanie FW15, Behati PrinslooFotografiile campaniei s-au realizat în Monterey Park (California), iar vedeta shootingului a fost supermodelul Behati Prinsloo, care pentru al doilea sezon consecutiv este ambasadorul mărcii. TEAM HILFIGER a însemnat un comeback pentru Julia Hafstrom, RJ King şi Miles McMillan, care au participat şi la alte campanii ale brandului, dar şi apariţii noi pentru Bruno Fabre, Nate Gill şi Simon Nessman.

Tommy Hilfiger, campanie FW15, Julia HafstromUrmând a fi lansată la 3 august, campania TEAM HILFIGER va beneficia de un program multimedia. Şi pentru că social media este la modă, clipurile exclusive “behind the scenes” cu Behati Prinsloo vor fi lansate prin intermediul conturilor modelului. Fanii săi vor împărtăşi primii imaginile şi clipurile video, care ulterior vor fi lansate şi pe conturile Tommy Hilfiger.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Fotbal american în campania Tommy Hilfiger pentru toamnă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.