Lola's Box

Când folosim un balsam pentru îngrijirea părului, este necesară şi clătirea părului. Foltene Pharma vine cu un produs nou, balsam cremă fără clătire, care îmbină puterea keratinei din caşmir cu cea a proteinei de grâu, iar rezultatul este o formulă perfectă pentru părul uscat, deteriorat şi tratat chimic.

Ce vrem de la un balsam pentru păr? Ne dorim să ofere elasticitate şi rezistenţă firului de păr, să hidrateze în profunzime, astfel încât să înregistrăm o îmbunătăţire a podoabei capilare. Acestea sunt secretele pe care le ascunde noul balsam cremă fără clătire de la Foltene Pharma, care se bazează pe keratina din caşmir şi pe proteina de grâu.

Foltene Pharma, balsam cremă fără clătireKeratina este principala proteină ce se află în compoziţia firului de păr, fiind bogată în sulf. Proprietăţile sale conferă elasticitate firului de păr, capacitate de absorbţie a apei şi rezistenţă împotriva factorilor de stres. Scăderea nivelului de keratină înseamnă un păr fin, subţire, în timp ce deshidratarea şi predispoziţia la rupere sunt semne ale părului fragil.

De unde provine textura catifelată a părului? Pentru acel feeling plăcut la atingere, responsabilitatea o poartă proteina de grâu. Dacă firul de păr este suprahidratat, atunci texturas acestuia este prea moale şi nu poţi da fermitate coafurii tale. Proteina de grâu penetrează delicat firul şi menţine nivelul optim de hidratare al părului.

Foltene Pharma, balsam cremă fără clătire

După şamponarea şi clătirea părului, se aplică balsamul cremă fără clătire Foltene Pharma pe toată lungimea firului de păr, insistându-se asupra vârfurilor. Nu se clăteşte, după care se usucă părul. Rezultatele tratamentului cu balsamul cremă fără clătire sunt:

  • repararea în scurt timp a părului deteriorat şi uscat;
  • păr cu aspect sănătos şi strălucitor;
  • uşor de descurcat şi de coafat;
  • păr cu o textură plăcută.

Balsamul cremă fără clătire, dar şi alte produse Foltene Pharma sunt disponibile în reţeaua de farmacii Help Net, dar şi online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.