Lola's Box

Ce-ţi spune primul instinct? Atracţie, impuls, pasiune, ardoare. FIRST INSTINCT, noul parfum Abercrombie & Fitch disponibil exclusiv în magazinele Douglas şi în magazinul online, transpune în realitate acel instinct primar cu care ne întâlnim deseori în viaţă.

Cum să vă explic ce înseamnă FIRST INSTINCT? Ideea mi-a venit răsfoind o enciclopedie a filmului. Era o menţiune despre chimia ce a existat între Sharon Stone şi Michael Douglas. Nu în viaţa de zi cu zi, ci atunci când au jucat în celebrul “Basic Instinct”. Vorbim despre acel prim moment al atracţiei, atunci când se aprinde scânteia dintre el şi ea în urma impactului dintre universurile lor. Boom! Ceea ce urmează apoi este pasiune fără margini, atracţie, pierzanie.

EDT spray 189 lei (30 ml) / 259 lei (50 ml) / 355 lei (100 ml)
EDT spray 189 lei (30 ml) / 259 lei (50 ml) / 355 lei (100 ml)

Dezvoltat de Abercrombie & Fitch în parteneriat cu InterParfums, parfumul este interpretarea entuziastă a primei priviri, a sentimentului pe care îl simţi în primul moment. Este clipa pe care nu o putem defini în cuvinte şi care nu poate fi anticipată. De aceea i se şi spune FIRST INSTINCT. Cum este bărbatul care poartă acest parfum? Imaginaţi-vă la “el” care este în mod natural sexy, încrezător şi nu-ieste teamă să-şi exprime sentimentele. Chiar şi pe cele mai profunde. Captivează cu energia şi farmecul său, este sigur pe el, iar riscul face parte din felul său de a fi.

#firstinstinct #exclusivindouglas #harleydavidson #parfum #abercrombieandfitch

A photo posted by Lola’s Box (@lolasbox) on

Dacă te vei întâlni cu FIRST INSTINCT, vei descoperi că este o combinaţie modernă masculină. În primul moment, parfumul te învăluie cu notele de chihlimbar şi mosc, apoi se continuă cu notele de mijloc aduse de piperul Sichuan, iar la vârf te aşteaptă cu arome de gin & tonic şi pepene galben kiwano. Ca să vă daţi seama despre ce vorbim, este un parfum care face parte din familia olfactivă Fougere Aromatic Ambrat.

Abercrombie & Fitch FIRST INSTINCT

Înrădăcinat în patrimoniul Abercrombie & Fitch, ambalajul demonstrează atenţia la detalii. Forma curată a sticlei are un element de design unic, cu o suprafaţă ondulată pe partea din faţă şi din spate. În schimb, claritatea sticlei lasă nuanţa parfumului să îşi croiască drumul. Accentele de argint ale capacului metalic şi plăcuţa laterală personalizată transformă ambalajul într-o declaraţie de stil.

Abercrombie & Fitch FIRST INSTINCT

“Am vrut să creez o aromă modernă, care echilibrează atât elemente proaspete fougere, cât şi căldura orientală. Împreună, toate notele creează un parfum plin de farmec, pentru bărbatul Abercrombie & Fitch şi nu numai.” Phillippe Romano, parfumierul FIRST INSTINCT

Body Spray 115 lei (50 ml) / Hair & Body Wash 115 lei (150 ml) / Deodorant Stick 95 lei (75 g)
Body Spray 115 lei (50 ml) / Hair & Body Wash 115 lei (150 ml) / Deodorant Stick 95 lei (75 g)

Modernă, senzuală şi orientală, aroma se potriveşte bărbatului care trăieşte prin primul său instinct. Este sexy şi irezistibilă, dar – atenţie! – creează dependenţă. 🙂 Dacă v-a plăcut povestea, mă puteţi vota aici.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.