Lola's Box

The secret of beauty is simple, be who you are! Este filosofia Bobbi Brown Cosmetics şi motto-ul sub care linia exclusivă de frumuseţe dezvoltată de celebrul make-up artist Bobbi Brown s-a lansat oficial în România. Aşa că magazinul din Băneasa Shopping City va fi destinaţia oricărei pasionate de arta machiajului.

Bobbi Brown are o abordare unică în ceea ce priveşte estetica, iar această filosofie a ei se regăseşte şi în designul magazinului recent lansat. De altfel, toată această abordare a brandului a fost evidenţiată şi de Eliano Bou Assi (Director of Artistry and Education), prezent în România pentru evenimentul de lansare, dar şi pentru a susţine workshopuri pentru make-up artişti.

Bobbi Brown, ambianţă lansare

10 rujuri maro, începuturile Bobbi Brown

Ştiu că unele dintre cunoaşteţi produsele Bobbi Brown, dar nu putem să vorbim despre lansarea oficială a brandului fără a discuta puţin şi de istoria sa. În urmă cu aproape un sfert de secol, Bobbi Brown a creat senzaţie în industria frumuseţii atunci când a lansate o gamă de 10 rujuri, toate pe nuanţe de maro. În plus, şi filosofia ei simplă a fost pe placul femeilor care îşi doreau un machiaj natural: machiajul şi cunoştinţele potrivite le pot face pe femei să arate ca ele însele, doar mai frumoase şi mai încrezătoare.

Chiar dacă afacerea s-a a fost achiziţionată de Estée Lauder Companies, în 1995, Bobbi şi-a păstrat un rol activ în cadrul companiei, ca director de creaţie. În prezent, Bobbi Brown Cosmetics este cel mai apreciat brand, lansat de o femeie, în rândul make-up artiştilor, iar produsele sale – machiaj, skin care, parfumuri şi accesorii – sunt disponibile în peste 70 de ţări.

Bobbi Brown, ambianţă lansare

Special pentru Crăciun: colecţia Sterling Nights

“Culorile intense şi texturile rafinate din această colecţie te ajută să creezi o varietate de lookuri festive”, spune însăşi Bobbi Brown despre produsele speciale dedicate realizării unui make-up spectaculos pentru Crăciun. Inspiraţia a venit de la cerul în tonuri de bijuterii preţioase şi de la stelele ornament care au impresionat-o pe Bobbi în călătoria sa prin Africa de Sud. Rezultatul este un look smokey, intens, dar totuşi difuz, cu accente îndrăzneţe de culoare.

Bobbi Brown, Sterling Nights Eye PaletteSterling Nights Eye Palette (337 lei) – Într-un ambalaj clasic, negru, compact şi cu detalii argintii, este perfectă pentru a crea diverse lookuri glamour. Inspirată de cerul nopţii, paleta include farduri sclipitoare – atât nude, cât şi mai intense. Combinaţia de culori şi texturi este potrivită tuturor nuanţelor de ten şi poate fi adaptată pentru un look care să se transforme uşor dintr-unul de zi într-unul de noapte.

Bobbi Brown, Sequin Eye ShadowSequin Eye Shadow (140 lei) – Cel mai strălucitor fard de pleoape de până acum al brandului, în patru nuanţe care vor atrage toate privirile. Formula intens pigmentată şi cu extract de perle are o textură catifelată, uşor de aplicat. Fiecare nuanţă poate fi purtată individual sau suprapusă pentru a crea un efect multidimensional şi vine într-un ambalaj chic şi compact, cu oglindă, care îl face partenerul ideal pentru petreceri.

Bobbi Brown, Face HighlighterFace Highlighter (176 lei) – Un iluminator lichid, care oferă luminozitate discretă – poate fi intensificată în funcţie de cantitatea de produs folosită. Textura mătăsoasă şi particulele de perle care reflectă lumina oferă o strălucire naturală. Disponibil în trei nuanţe (Pink, Seashell, Sunlight Bronze), care se potrivesc tuturor tipurilor de te.  Produsul are un ambalaj din sticlă, cu mecanism pentru dozaj.

Bobbi Brown, Perfectly Defined Gel EyelinerPerfectly Defined Gel Eyeliner (115 lei) – Varianta creion a produsului clasic Bobbi oferă culoare intens pigmentată, definire precisă şi rezistenţă de 12 ore. Ascuţitoarea din capac îl face foarte practic, permiţând obţinerea unei linii perfecte oricând, oriunde. Acum disponibil şi într-o nuanţă intense de verde.

Bobbi Brown, Sterling Nights Lip ColorLip Color (135 lei) – Într-un ambalaj glamour, negru-argintiu, colecţia de rujuri include patru nuanţe – Lady Ruba, Nude, Vixen Red şi Atomic Orange -, care vor complete orice look. Aceste rujuri se pot aplica direct din tub, pentru o acoperire totală, sau cu pensula, pentru o precizie mai mare.

Şi pentru că Bobbi crede că orice femeie poate fi propriul său make-up artist cu ajutorul cunoştinţelor şi al produselor potrivite, lansarea colecţiei Sterling Nights vine şi cu lecţiile de machiaj complementare, Party Makeup Lessons.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.