Lola's Box

Când vorbeşti despre Italia, nici o poveste nu ar fi completă fără Fiat 500. Ca omagiu pentru emblematicul automobil, Perfume Holding a creat două parfumuri – pentru ea şi pentru el -, care de acum sunt disponibile şi în România în magazinele Douglas şi online.

Au trecut mai bine de şase decenii de când Fiat 500 a ieşit în lumina reflectoarelor. O maşină mică, ideală pentru oraş, cu patru locuri şi motor dispus în spate. Iar succesul modelului original a fost într-atât de mare încât Fiat a produs şi a vândut Cinquecento timp de aproape 20 de ani. Care avea să cunoască diferite declinări – Sport, D, Giardiniera, Furgoncino, Berlina, Lusso sau Rinnovata -, dar toate păstrau ceva din spiritul autentic al micuţei maşini provenite din Piemonte.

Deseori, despre Cinquecento se spune că este însăşi definiţia pentru “Made in Italy”, pentru succes comercial şi pentru legendă. Iar timpul l-a transformat într-un fenomen cultural care a fost sursă de inspiraţie pentru artişti, designeri şi stilişti. Aşa că nu a fost nici o surpriză când Fiat 500 a fost sursa de inspiraţie a “nasurilor” Perfume Holding.

Unul dintre secretele succesului Fiat 500 a fost capacitatea modelului de a rămâne mereu cool şi de actualitate. Spiritul îndrăzneţ şi jucăuş al iconicului automobil s-au teleportat în abordarea olfactivă a seducţiei – din perspectiva femeilor, dar şi a bărbaţilor.

  • 500 For Her: proaspăt, cu note florale intense, parfumul se deschide cu note picante de piper roz, mandarine şi lychee, persistând prin buchetul floral de gardenia, magnolia şi iasomie. Combinaţia de note de bază lemnoase şi mosc alb completează cocktailul floral inspirat de spiritul Dolce Vita al maşinii. Preţ EDT: 165 lei (50 ml)
  • 500 For Him: parfumul se deschide cu prospeţimea dată de notele energizante de grapefruit şi mixul vibrant de piper Timur şi roz. Untul de iris florentin şi muşcată conferă textură şi rafinament inimii senzuale a parfumului. Combinaţia preţioasă de benzoin şi patchouli cu notele de vanilie conferă caracterul captivant şi hotărât. Preţ EDT: 165 lei (50 ml)

Când este vorba despre identitate vizuală, partea frontală a unui Fiat 500 este inconfundabilă şi recunoscută fără mari dificultăţi. Sticla parfumului evocă tocmai această imagine, cunoscută drept Musetto. Culorile – alb strălucitor pentru ea şi verde închis mat pentru el – subliniază două suflete ale aceleiaşi ape de toaletă. Ambalajele exterioare elegante replică nuanţele sticlelor şi tipografia iconică a logoului Fiat 500.

Parfumurile sunt seducătoare prin însăşi definiţia lor. Nimeni nu poate rezista ispitei de a avea un parfum. Sau două. Sau… mai multe. 😊 Exact acest concept al atracţiei, dramatizat cu accente ironice, stă şi la baza campaniei de promovarea a parfumurilor 500, cu întâlniri interesante şi deopotrivă amuzante. Cert este că legenda Fiat 500 îşi continuă călătoria către inimile tuturor. Iar farmecul îi rămâne atemporal.

Este suficient să adulmeci unul dintre parfumuri şi vei spune: What the…fragrance!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.