Lola's Box

Noi, femeile, avem parte de probleme şi “probleme”. Depinde numai de noi cât de bine ştim să gestionăm situaţia pentru ca viaţa noastră să nu fie dată peste cap şi să se complice şi mai mult. Şi pentru că ţine la noi, Actavis a lansat pe piaţa românească o gamă ce ne este dedicată în totalitate.

Gama Ferlidona
Gama Ferlidona

Ca femeie, cea mai mare realizare a vieţii este naşterea unui copil. Uneori, acest dar de la Dumnezeu vine cât se poate de firesc, alteori ai impresia că tot universul conspiră împotriva ta şi, în ciuda tuturor eforturilor, îşi este imposibil să procreezi. De aceea, dispozitivele medicale sau suplimentele alimentare îţi pot fi de un real folos pentru planificarea – mai curând sau mai târziu – a unei sarcini. Acelaşi “arsenal” te poate ajuta să depistezi la timp apariţia unei afecţiuni în sfera genitală.

În viaţă poţi trece prin nenumărate etape, de la planificarea unei sarcini până la monitorizarea PH-ului vaginal. Pare complicat, nu? Ei bine, pentru fiecare dintre acestea există câte un produs din gama Ferlidona care te poate scoate din încurcătură.

Ferlidona Test urinar de determinare a ovulaţiei
Ferlidona Test urinar de determinare a ovulaţiei

Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Cu o exactitate de 99%, care a fost dovedită prin studii clinice, testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie.

Ferlidona Test de sarcină
Ferlidona Test de sarcină

Ferlidona Test de sarcină este un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maximum cinci minute de la efectuarea testului. Acest test depistează – cu o exactitate >99% – prezenţa gonadotropinei corionice (hormon secretat de placentă în timpul primelor luni de sarcină) chiar şi la valori foarte mici ale acesteia (20 mUI/ml).

Dacă testul de sarcină este negativ, poţi spune “pfiu, am scăpat, «nu am călcat pe bec»”. Dacă testul este pozitiv şi te decizi să păstrezi sarcina, trebuie să ştii că acest lucru înseamnă formare de organe și țesuturi noi, precum și un volum circulator mai mare. Pentru a acoperi aceste procese complexe, corpul are nevoie de o cantitate suficientă de nutrienţi alimentari bine echilibrați, dar și de vitamine și minerale esențiale dezvoltării normale a organismului.

Ferlidona Supliment alimentar cu acid folic, iod şi vitamine
Ferlidona Supliment alimentar cu acid folic, iod şi vitamine

Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necesitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursorul vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi NU CONŢINE gluten sau lactoză.

Infecțiile tractului urinar sunt des întâlnite, în special la femei, jumătate dintre ele având cel puțin un episod de-a lungul vieții. Diagnosticul se pune de obicei clinic, pe baza simptomelor şi semnelor şi este confirmat prin analiza urinei.

Ferlidona Test pentru determinarea infecţiei urinare
Ferlidona Test pentru determinarea infecţiei urinare

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar a fost conceput pentru a identifica acasă prezenţa în urină a proteinelor, leucocitelor şi nitriţilor. Prezenta acestora poate anunţa o infecţie urinară, deşi pot exista şi alte cauze ale prezenţei lor în urină. Beneficiile analizei tip bandă constau în uşurinţa utilizării, rapiditatea obţinerii rezultatelor (5-10 secunde), precum şi obţinerea rapidă a unui semnal de alarmă. Din acel moment nu avem altceva de făcut decât să consultăm un medic care să precizeze cauza infecţiei şi să prescrie tratamentul.

Ferlidona Test pentru determinarea pH-ului vaginal
Ferlidona Test pentru determinarea pH-ului vaginal

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.

Laura Dan (OTC Manager Actavis) & Oana Stoianovici
Laura Dan (OTC Manager Actavis) & Oana Stoianovici

“Frumusețea vine din interior, iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității. Produsele din gama Ferlidona sunt destinate femeilor care au grijă de ele, care își doresc o familie și vor să fie informate cu privire la sănătatea lor.”
Laura Dan, OTC Manager Actavis

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Ferlidona, gama dedicată femeilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.