Lola's Box

O paletă, o mascara – şi soluţia de ştergere aferentă – unul-două blush-uri şi micul portfard de strictă necesitate este gata. Pentru că vine vara, Too Faced ne-a pregătit câteva propuneri mai mult decât atractive.

Paleta de farduri Too Faced Sweet Peach

Too Faced, paletă Sweet Peach

Fiecare din nuanţele incluse în paletă vine cu parfum de piersică şi conţine extract de piersică, bogat în antioxidanţi. Cu cele 18 tonuri de roz, corai, bronz şi violet – nuanţe inspirate de fructele piersicului – se pot inventa o mulţime de culori şi tot atâtea lookuri. De-a lungul verii, dar şi în orice altă perioadă a anului, chipul nostru va avea o strălucire estivală plină de sănătate. Paleta include şi tradiţionalul ghid Glamour, cu trei lookuri ce sunt explicate pas cu pas. Paleta poate fi folosită pe orice tip de ten.

Too Faced Sweetheart pudră bronzantă strălucitoare

Too Faced Sweethearts Blush, Bronzer Sweet TeaDacă îţi doreşti obraji îmbujoraţi, dar cu o tentă de bronz, atunci nu trebuie decât să apelezi la această pudră bronzantă strălucitoare. Având forma unei inimi, pudra vine în combinaţie bicoloră. Procesul de coacere şi multiplele culori transformă sculptarea într-un proces rapid şi simplu, iar pielea va avea un aspect radiant şi luminos. Cele două nuanţe de culoare se pot combina cu ajutorul pensulei sau se poate aplica mai mult dintr-o nuanţă pentru un plus de luminozitate şi obţinerea efectului dorit. Este potrivită pentru orice nuanţe de ten.

Too Faced Sweethearts fard de obraz

Too Faced Sweethearts Blush, Sparkling BelliniCând vrei ca obrajii tăi să aibă un aer romantic, fardul Sweetheart este “the one”. Produsul vine în trei culori individuale, care formează o combinaţie frumoasă pentru un efect multimensional – tonurile piersicii sunt prezent în fardul de obraz şi sunt potrivite pentru orice ocazie şi pentru orice  tip de ten. După aplicarea, pielea va avea acea strălucire sănătoasă pe care ne-o dorim.

Too Faced mascara waterproof Better Than Sex

Too Faced, mascara waterproof Better Than Sex

Ladies, această mascara care se bucură de o mare popularitate vă va face şi mai fericite acum pentru că este… WATERPROOF! Legendara perie în formă de clepsidră asigură aplicarea acestei mascara cu colagen, care amplifică, extinde şi curbează genele pentru un volum dramatic. După aplicarea unui singur strat, genele vor fi amplificate, definite şi alungite. După cea de-a doua aplicare, veţi observa că genele sunt şi mai voluminoase, dar şi curbate. Iar cu trei straturi veţi obţine gene waterproof generos de intense. Mascara este potrivită pentru un machiaj de zi, care să dureze – produsul conţine extract de flori de porţelan pentru hidratarea şi îngrijirea genelor, dar şi peptide unice pentru o finisare de un negru intens. Aceasta este Better Than Sex!

Too Faced Mascara melt-off

Too Faced, Mascara Melt OffCu ajutorul acestei soluţii de îndepărtare a mascara cu ulei de curăţare, orice urmă este eliminată, indiferent că vorbim de o mascara clasică sau una waterproof. Este cel mai eficient şi mai fin produs de curăţare a machiajului pe care l-a propus Too Faced vreodată. Peria de precizie permite ca formula pe bază de ulei să fie aplicată de la baza genei până la vârf. Soluţia are proprietăţi de îngrijire a pielii şi dizolvă chiar şi cel mai rezistent rimel, iar genele sunt protejate datorită extractelor de ceai verde bogat în antioxidanţi, în timp ce calităţile nutritive se datorează extractelor de orez.

Este că un portfard cu aceste produse Too Faced vă este de ajuns pentru machiaj de-a lungul verii 2016? Dacă vreunul din produse vă face cu ochiul, aflaţi că le găsiţi exclusiv în magazine Sephora.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.