Lola's Box

Fashion in high-sizeV-am promis că vă voi arătă o altă faţetă a Lolei şi astăzi am plăcerea să v-o dezvălui. Pentru că societatea noastră este departe de a fi perfectă, nici noi nu suntem altfel, aşa că moda există şi pentru fete mai plinuţe. Aşadar, să vorbim despre “Fashion in High Size”.

Fashion in high-sizeŞi mie, ca oricărei alte femei, îmi plac hainele şi ador să fiu în tendinţe, pe cât posibil, dar deseori m-am lovit de propriul complex privind silueta. Degeaba s-a încercat să mi se explice că acest lucru are şi cauze medicale, eu nu voiam să pricep. Până într-o bună zi… Când, după îndelungi discuţii, prietena mea Ela a reuşit să mă convingă că greşeam profund. “Draga mea, lumea este departe de perfecţiune, iar majoritatea femeilor nu poartă măsura S, poate nici măcar M”, mi-a spus şi, studiind femeile din jur, am acceptat că are perfectă dreptate.

Fashion in high-sizeEi bine, de astăzi inaugurez noua rubrică, pe care am intitulat-o “Fashion in High Size” şi vreau să cred că fiecare dintre voi vă veţi regăsi, într-un fel sau altul, în acest motto. De aceea, orice reacţie faţă de proiect, ţinute, fotografii este binevenită, pentru că Lola’s Box trebuie să vă placă vouă în primul rând. Aşadar… Let’s go! Iar pentru premieră mi-am propus să surprind în imagini o ieşire în oraş, între prietene, la shopping şi la cafea.

This slideshow requires JavaScript.

Şi pentru că vremea la mijloc de martie a fost îngăduitoare cu noi şi ne-a permis să ieşim din casă, sâmbătă ne-am întâlnit la o cafea în locul nostru preferat: SkyBar. Mereu mi-a plăcut atmosfera din acest loc, cu terasa situată la ultimul etaj al clădirii, de unde poţi admira panorama Dorobanţilor, cu căsuţele elegante, al căror design te face să simţi că te întorci în timp. Însă, dacă ai ocazia de ajunge la SkyBar, fă-o la ceas de seară şi vei putea vedea un asfinţit superb, cu soarele care se ascunde după turnul Televiziunii, pentru ca apoi să-ţi dea impresia că se pierde încet în Parcul Herăstrău.

Fashion in high-sizeDupă ce ne-am savurat cafeaua şi ne-am bucurat o doză consistentă de vitamine oferită de un fresh de portocale, ne-am gândit că nu ar strica să probăm (şi poate chiar să cumpărăm) nişte pantofi. Iar pentru ca motto-ul nostru “Fashion in High Size” să fie respectat, am ales ALDO, magazin în care văzusem câteva modele cu tocuri… High Size. 🙂

Fashion in high-sizeAş fi vrut să spun că acesta este preferatul meu, dar nu am putut să mă decid la o singură pereche. Modelul cu design leopard print a întrunit şi aprecierile mele, şi ale prietenei, poate şi pentru că ALDO avea şi poşetă-plic cu acelaşi imprimeu, pe care o puteai asorta perfect. Nu mi-au displăcut nici modelele înflorate, ideale pentru zilele frumoase de primăvară şi vară, atunci când ne dorim multă culoare în universul nostru. Iar dacă preferi pantofi uni, atunci cei nude pot fi alegerea ideală, mai ales că, datorită platformei, îţi oferă tocuri foarte înalte – 13-15 centimetri -, care au darul de a-ţi alungi silueta. În schimb, dacă adopţi o ţinută “femme fatale”, îţi recomand pantofii de un roşu intens, extrem de seducător.

Fashion in high-sizeÎn ciuda acestui mic răsfăţ la ALDO, ne-am despărţit cu greu după o zi petrecută una în compania celeilalte. Dar ne-am promis că vom repeta cât de curând această experienţă, pentru o nouă poveste “Fashion in High Size”.

Mulţumiri ALDO Shoes&Accessories, DEVIN Apă de Izvor, SkyBar Dorobanţi şi Keune România.

Hair-style: Cristina Roşca brand educator Keune
Make-up: Mihaela Oarnă Make-up Artist
Personal stylist & event coordinator: Mihaela Navrea
Foto: Cristian Filip

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

20 thoughts on “Fashion in High Size

 1. Draga mea, noua ne placi asa! Imi place la fel de mult curajul si naturaletea ta. Esti o lady, asta spun toate pozele pe care le vad. Te felicit!

 2. Ma asteptam la ceva wow, dar trebuie sa recunosc ca m-a(t)i dat pe spate! Imi place la nebunie si astept cu interes viitoarele postari! 😀

 3. Wow!!! Anne, draga mea….esti superba!!!! Machiajul, tinuta, atitudinea…superbe! Felicitari si succes in continuare , pentru ca sper ca nu te vei opri aici! 🙂
  Intr-adevar frumusetea nu tine de silueta si de numarul de kilograme!!! TREBUIE sa incetam sa mai gandim asa, trebuie sa incetam sa ne subapreciem, sa nu mai judecam si trebuie sa avem incredere in noi! Te pup cu drag!

  1. Multumesc, draga mea! Joia viitoare revin cu o noua tinuta, nu vreau sa ma opresc.Trebuie si plinutele sa aiba o rubrica si nu aia de slabit. 🙂

  1. Si eu m-am speriat de animal print, dar cica este in voga anul asta. In doze mici nu strica 🙂

 4. Vaiiiiii cat de frumos,te iubesc Anne pentru rubrica asta,felicitari.Esti suuuuuperba in pozele astea sunt de vis.Si eu ma regasesc in proiectul tau…..nu port nici “S” …..nici”M”…..:)))) deci ….Felicitari inca odata <3.

  1. Ma bucur tare ca iti place! Si ma bucur si mai tare ca pot da idei fetelor care nu au masuri M sau S 🙂
   Te pup cu drag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.