Lola's Box

Chiar dacă este o perioadă în care soarele ne chinuieşte zi de zi, nici o femeie nu poate refuza un machiaj impecabil. Sunteţi de acord, da? Atunci sunteţi aşteptate în parfumeriile Douglas România pentru a vă bucura de momente de răsfăţ şi pentru a încerca un makeup Eye Love Douglas.

Sfaturile unui makeup artist experimentat contează foarte mult pentru alegerea celui mai potrivit machiaj. Experienţa specialistului te poate ajuta să optezi pentru un design adecvat şi cu momentul zilei când îl porţi, dar şi cu vârsta şi felul tău de a fi. Aşa a fost şi pentru mine, atunci când m-am lăsat pe mâinile dibace ale Dorei Ivan, trainer Douglas.

Eye Love Douglas, Anne & Dora

Dintre cele patru machiaje disponibile pentru această vară – Oriental Look, Glowing Look, Purple Smoky Look şi A Day In Paris Look -, felul meu de a fi şi atracţia nebună pe care o am pentru lumea orientală, aş fi ales imediat un look cu parfum oriental. Însă makeup artistul Douglas mi-a explicat cu detalii de ce ar fi mai potrivit un machiaj Glowing. Aşa că am mers pe încredere, iar rezultatul final a fost spectaculos şi supermulţumitor pentru mine. 🙂

Eye Love Douglas, Anne wearing Glowing Look

Realizat în totalitate cu produse Douglas MakeUp, machiajul meu Glowing Look a inclus:

  • bază de machiaj/fond de ten/BB cream: DMU Primer + DMU Heaven Foundation #3;
  • anticearcăn: DMU Light Concealer #3 (cearcăne), DMU Covering Concealer #1 (iluminare);
  • pudră: DMU Matting Powder #3, DMU Powder Blush Moi La Reine #5 (luminator) şi Mille Feux #7;

Douglas MakeUp, pudră matifiere & iluminare & culoare

  • fard de pleoape: DMU Jumbo Eye Shadow Pen Brown, DMU Quadro Eye Shadow #2;

Douglas MakeUp Jumbo Eyeshadow Pen #5 Taupe Mod

  • mascara: DMU Kiss & Curl;

Douglas MakeUp Kiss&Curl Mascara

  • sprâncene/creion/fard: DMU Eyebrow Pencil Dark Brown;
  • creion contur buze: DMU Lip Pencil Nude #3;
  • ruj: DMU Mattissim #4.

Douglas MakeUp Lip MattissimPentru acest week-end (24-26 iunie), întâlnirile cu Eye Love Douglas Eye Love Bucureşti sunt programate în parfumeria Douglas din AFI Palace Cotroceni. Vineri şi sâmbătă sunteţi aşteptate între orele 14.00 şi 20.00, iar duminică de la ora 12.00 la ora 18.00. Pentru a fi sigure că vă veţi bucura de răsfăţul unui machiaj profesionist, vă puteţi face o programare din timp – fie direct în magazin, fie telefonic.

Eye Love Douglas, makeup stand

Dacă nu aveţi timp în acest week-end, o puteţi face săptămâna viitoare. Atunci, Eye Love Douglas Eye Love Bucureşti va face escală la parfumeria Douglas din Mega Mall (1-3 iulie). Apoi, între 8 şi 10 iulie urmează Eye Love Douglas Eye Love Cluj la Polus Center. Programul va fi acelaşi pentru fiecare locaţie în parte: vineri şi sâmbătă 14.00-20.00, duminică 12.00-18.00.

Aşa că… Ce look aţi ales: Oriental, Glowing, Purple Smoky sau A Day In Paris?

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Eye Love Douglas – tu ce machiaj preferi?

    1. Multumesc mult pentru aprecieri! Nu stii ca se spune ca “40s are the new 30s”? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.