Lola's Box

Vara, fiecare dintre noi încearcă să abordeze culori care mai de care mai vii şi mai năstruşnice pe unghii, motiv pentru care în august am încercat Flormar Nail Art.

Ceva îmi spune că şi ţie îţi place ca pe timpul verii să renunţi la culorile clasice cu care îţi decorezi unghiile de-a lungul anului. Dar ce faci dacă nuanţa aleasă nu ţi se potriveşte? Dacă ai pielea prea albă sau te-ai bronzat prea tare şi contrastul cu culoarea este mult prea puternic. Cea mai simplă soluţie este să alegi un model mai altfel, care să “spargă” un pic nuanţa şi să o transforme într-un plăcută privirii.

Flormar Nail Art, Fluorescent YellowPentru august, când soarele a fost extrem de autoritar şi ne-a făcut zilele un chin, am spus că nu strică să îi fac puţină concurenţă. Aşa că, din colecţia Flormar Nail Art, am optat pentru… Fluorescent Yellow, o culoare extrem de vie, poate mult prea vie pentru mine. Dar am “potolit-o” cu un model cu ştampilă.

Deşi lacurile de unghii Flormar Nail Art sunt destinate creării diferitelor modele pe unghii, poţi aplica această ojă cu ajutorul unei pensule mai groase. Eu am ales să aplic două straturi, astfel încât suprafaţa unghiei să fie acoperită în întregime şi cât mai bine. Pensula din “echiparea” sticluţei este una foarte subţire tocmai pentru a putea desena modele pe unghii şi pentru a se folosi foarte uşor.

Flormar Nail Art, Fluorescent YellowDupă mai bine de o săptămână, manichiura mea este intactă, chiar dacă treburile casei sunt făcute în exclusivitate de mine, şi îmi place că lacul şi-a păstrat luciul şi culoarea. M-am bucurat foarte tare când Oana mi-a admirat “capodopera”, pentru că eu o consider un guru în colorarea unghiilor – mereu rămân uimită de modelele din manichiura ei.

Lacurile de unghii Flormar Nail Art le găsiţi în magazine la preţul de 9,5 lei, ceea ce mi se pare mai mult decât decent având în vedere calitatea ojei. Oricum, Flormar ne-a obişnuit cu raportul foarte bun între calitate şi preţuri.

Flormar Nail Art, Fluorescent YellowCe părere aveţi? Vă place modelul meu?

PS: Abia acum mi-am dat seama că port această manichiură de 15 zile. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Explozie de culoare cu Flormar Nail Art

    1. Te pup şi eu, Oana! Acum trebuie să vin cu altă idee năstruşnică pentru că standardul e ridicat 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.