Lola's Box

Nomasvello, mascotăFrumuseţea noastră depinde de modul în care ne îngrijim , dar uneori presupune şi tratamente care se pot efectua doar în saloane de specialitate, aşa cum este epilarea IPL. Astăzi vă voi povesti de experienţa mea la Nomasvello Decebal.

Pun pariu că fiecare dintre noi are o zonă cu pilozitate crescută pe care nu o suportăm deloc şi nu ştim cum să o rezolvăm. Multe ştiţi că, după extirparea tiroidei, trebuie să iau zilnic tratament cu hormoni artificiali, dar acesta are şi un revers: pe lângă faptul că mă îngraş “şi de la un pahar cu apă”, încep să îţi apară fire nesuferite şi pe faţă. Mie, tratamentul de substituţie hormonală mi-a generat o mustăcioară “de toată frumuseţea”.

De trei ani, acesta este coşmarul meu, aşa că am încercat clasicele benzi cu ceară, dar rezultatul era înfiorător din punct de vedere estetic: mă înroşeam, ustura, apăreau bubiţe etc. Mereu mă epilam vineri seară şi nu aveam curaj să ies din casă până luni. Apoi am încercat cu cremă epilatoare pentru faţă, dar rezultatul a fost acelaşi, iar arsura cremei dăinuia mai mult şi nici măcar o cremă calmantă nu puteam aplica pe zonă pentru că ustura şi mai rău.

Nomasvello, aparaturăPână într-o zi… Spunându-mi păsul, unul dintre amicii mei mi-a recomandat Nomasvello. Zis şi făcut. Mi-am făcut programare la Nomasvello Decebal şi mă aşteptam “să intru în pâine” din prima, dar mai întâi am completat un chestionar despre starea de sănătate şi mi s-a făcut un test de toleranţă. Abia apoi am putut începe şedinţele de epilare IPL.

Dar ce înseamnă IPL? “Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale şi faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafaţă a corpului (epilare definitivă). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid şi cu efecte de lungă durată.”

Nomasvello, tratamentŞi iată-mă în faţa salonului Nomasvello Decebal, pregătită pentru prima şedinţă. E drept, pregătită şi nu prea, pentru că aveam o oarecare teamă că mă va durea – ştiţi voi, am imaginaţia bogată. Ei bine, nu a fost cazul de vreo durere, pentru că doamna care a avut grijă de mine mi-a explicat că mai întâi răceşte locul cu gheaţă. Apoi m-a invitat să îmi pun ochelarii protectori şi… a început şedinţa cu lumina intens pulsată, care a durat cam 3-4 minute.

Cu toate că firele de păr au fost înlăturate în primă fază cu un trimmer, simţeam în nări mirosul de păr ars. Atunci mi s-a explicat: “Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldură, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament”. La final, pe zona tratată se aplică o cremă hidratantă marca Nomasvello.

Spre bucuria mea – deşi este una de moment, mai am până la izbânda finală -, sunt deja la a patra şedinţă şi nu mai am nevoie să mă epilez. Părul a devenit foarte subţire şi firav.

Nomasvello, aparat & cremeSă vă mai spun că fetele de la Nomasvello Decebal sunt nişte drăguţe? Sociabile şi comunicative, îţi răspund la orice întrebare sau curiozitate pe care o ai vis-a-vis de serviciile salonului. În plus, în luna ianuarie au şi o ofertă: reducere de 20% pentru preţul şedinţelor pe zone mici. Aşa că mergeţi la centrul din Decebal şi profitaţi de ofertă.

PS: Tot acolo mi-am făcut şi o curăţare profundă cu ultrasunete (de care vă voi povesti în curând). La epilarea IPL nu am putut realiza fotografii întrucât lumina pulsatorie este dăunătoare ochilor în cazul în care nu se poartă ochelari de protecţie.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Experienţa mea la Nomasvello Decebal: epilarea IPL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.