Lola's Box

Părul. Indiferent că este scurt sau lung, drept sau cârlionţat, brunet, blond, şaten sau roşcat – sau ce culoare poartă fiecare dintre noi -, cu toate ne dorim ceva mai mult decât o podoabă capilară voluminoasă. Cine nu-şi doreşte şi un păr des… Ei bine, acum ne putem împlini şi acest deziderat graţie noi game L’Oreal Paris.

L'Oreal Paris Elseve FibralogyÎn mod normal, în funcţie de dimensiunea papilei dermice, diametrul unui fir de păr variază între 0,04 şi 0,12 mm. Papila, aflată la baza bulbului părului, conţine celule, iar cantitatea acestora are un rol determinant în grosimea firului de păr. Un păr subţire este caracterizat printr-o lipsă de volum şi fermitate, care este combinată deseori şi cu o îngrăşare a podoabei, fenomen mai rapid decât la alte tipuri de păr. Indiferent că este vorba de o coafură naturală sau una sofisticată, părul este greu de aranjat, totul fiind cauzat de densitatea redusă. Şi ce avem de făcut în această situaţie?

Booster FibralogyNu de puţine ori, o idee preluată dintr-un domeniu poate da naştere unei inovaţii revoluţionare într-o altă industrie cu care, aparent, nu are nici o legătură. Un proces ştiinţific, prin care faza lichidă este transformată în fază solidă, a fost transferat din industria sticlei în cea cosmetică şi stă acum la baza îngrijirii părului. La capătul a 17 ani de cercetare şi colaborare între Universitatea Jussieu şi Laboratoarele L’Oreal a rezultat Filloxane, un ingredient activ multifuncţional care poate pătrunde în profunzimea fibrei capilare până la nucleu.

Sampon FibralogyTehnologia care permite Filloxane să ajungă până la nucleu fibrei capilare se numeşte Fibralogy şi ajută fibra “să se umfle” din interior. Astfel, părul se bucură de volum şi densitate prin efectul de densificare din interior, iar efectul este de lungă durată – se păstrează şi la două ore de la periere, fapt dovedit după ce a fost testat de 8.000 de femei din Europa, America Latină, Asia şi India.

Gama Elseve Fibralogy de la L’Oreal Paris este compusă din tratament BOOSTER densificator, şampon densificator, balsam densificator şi mască densificatoare.

Balsam FibralogyTratament BOOSTER densificator trebuie aplicat generos, pe toată suprafaţa părului (un tub poate fi folosit pentru patru tratamente). Se aplică fie direct pe păr, între şampon şi mască, fie după clătirea şamponului, chiar înainte de aplicarea balsamului, dar fără clătirea părului între ultimii doi paşi. Absorbţia este optimizată, iar acţiunea tratamentului duce la mărirea densităţii părului.

Şamponul densificator. După cinci aplicări ale acestuia, în combinaţie cu balsamul, părul devine mai dens, iar efectul este unul cumulativ, observându-se o mărire a diametrului fibrei capilare.

Balsamul densificator. Textura sa se topeşte, astfel că permite o răspândire uniformă, de la rădăcini spre vârfuri, datorită unei formule Masca Fibralogyultralejere, creată pentru părul lung şi subţire. Formula este completată de agenţii care fie descurcă părul, fie îl hrănesc şi îi oferă elasticitate.

Mască densificatoare. Cu o textură lejeră, sub forma unui gel de culoare roz şi cu o aromă delicioasă, masca este îmbogăţită cu un ulei uscat, o ceramidă restructurantă şi o ceară specială. Formula sa tratează fibra capilară, fără să o înmoaie, dar lasă senzaţia de curat la atingere. Datorită ingredientelor active, masca redă volumul părului lipsit de textură.

Sampon = 16,90 lei

Balsam = 16,90 lei

Masca = 30 lei

Tratament booster = 27 lei

 

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Elseve Fibralogy. Pentru volum şi… densitate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.