Lola's Box

Chiar dacă ne apropiem cu paşi rapizi de week-end, săptămâna Elizabeth Arden este încă departe de a se încheia. Iar astăzi vorbim despre un produs pentru makeup: Ceramide Cream Blush în nuanţă Honey (#3).

Fiecare dintre noi are o culoare favorită pentru fardul de obraz pe care îl folosim pentru completarea machiajului. Şi căutăm, şi căutăm, şi iar căutăm… Pentru că ceea ce vreau este o nuanţă de roz-arămiu, ceva în genul mierii de albine, am căutat şi am găsit ceva de vis: Ceramide Cream Blush, nuanţa #3 Honey, de la Elizabeth Arden. Pot spune din start că este uimitor.

Elizabeth Arden Ceramide Cream Blush #3 Honey

Încă de la prima întâlnire cu micul blush te va atrage delicateţea şi eleganţa cutiei. Mi-a plăcut culoare aurie, cu reflexii roz, iar în interior vei găsi o oglindă care te va ajuta la aplicarea fardului. În plus, dimensiunea compactă face ca Ceramide Cream Blush să poată fi ascuns în poşetă fără a ocupa prea mult loc şi îl vei avea oricând la îndemână pentru o eventuală reîmprospătare a machiajului. Ceea ce îi lipseşte, este aplicatorul. Dar cine pleacă şi fără o mică pensulă în beauty case? 🙂

Însă secretul acestui blush nu este doar formula, ci şi nuanţa. Culoarea este un roz arămiu unic, care aduce cu cel al mierii de albine. Aşa se explică şi denumirea produsului, Honey, care are şi o notă de piersică. După aplicare, fardul mat lasă un finisaj atractiv, ca atunci când cade roua. Şi nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa strălucirii, fiind genul de blush care arată la fel de bine şi pe un ten gras.

Elizabeth Arden Ceramide Cream Blush #3 Honey

Formula este cremoasă, oferă sentimentul de hidratare, blendingul se realizează foarte uşor, iar pigmenţii lasă o culoare naturală caldă pe obraz. Ceramide Cream Blush în nuanţă #3 Honey este fardul potrivit pentru zilele de toamnă, completându-se perfect cu fardul de ochi de culoare maro, bronz sau auriu sau cu tonurile calde de rujuri/glossuri. Şi, foarte important, formula este un rezistentă la purtare, care se atenuează extrem puţin în timp.

Dacă ar fi după mine, aş vrea ca Elizabeth Arden să scoată blushul şi într-o versiune ceva mai mare. Nu de alta, dar nu aş vrea să se termine foarte repede. Iar dacă vreţi să testaţi acest fard de obraz, puteţi să vă faceţi o programare pentru şedinţele gratuite de makeup cu Yves Hajjar. Astăzi îl găsiţi (până la ora 20.00) la magazinul Sephora din Bucureşti Mall, iar mâine – între orele 12.00 şi 18.00, tot la Sephora, dar în Mega Mall.

Elizabeth Arden Ceramide Cream Blush #3 Honey

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Elizabeth Arden Week: Ceramide Cream Blush #3 Honey

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.