Lola's Box

Lumea acvatică, în care regăsim diferite tonuri de albastru – o evocare a Coastei Amalfi -, gustul sărat al verii petrecută pe malul mării sau pe iahturile luxoase ce alunecă pe valurile mării sunt laitmotivele de care ELIE SAAB face uz în colecţia primăvară-vară 2015.

ELIE SAAB Le Parfum, Resort CollectionFiecare femeie ce poartă ELIE SAAB Le Parfum este invitată de couturierul libanez să experimenteze o rază de soare şi sentimentul de a fi “în altă parte”. Astfel, colecţia de arome a casei este invadată, odată cu venirea primăverii, de o ediţie nouă: ELIE SAAB Le Parfum Resort Collection. Iar reflexiile schimbătoare ale razelor de soare pe suprafaţa apei – o caracteristică a colecţiei Couture primăvară-vară – sunt definitorii şi pentru noua sticluţă a parfumului. Nu trebuie decât să o priveşti, iar gama infinită de tonuri captivante de albastru te va purta într-o călătorie peste oceanele azurii: o escapadă deopotrivă şic şi plină de glamour, cu aromă de libertate şi reînnoire.

Compoziţia noii arome a fost modelată de Francis Kurkdjian, parfumier care s-a gândit la reflexele aurii ale mării şi ale plajelor atunci când sunt scăldate de razele soarelui. Florală, solară şi fructată, creaţia olfactivă debordează de senzualitate şi răsfăţ, iar eleganţa ei este irezistibilă. “Aroma este eliberată în valuri asemenea unei brize calde şi uşoare ce mângâie chipul femeii care stă pe puntea iahtului ei şi poartă o rochie uluitoare, lungă, în tonuri de albastru. Chiar şi pasager, momentul este intens şi plin de armonie”, spune Francis Kurkdjian despre capodopera sa.

ELIE SAAB Le Parfum, Resort Collection, EDT 50mlNote de vârf: Smochina este transformată într-un acord catifelat, care capturează fineţea cojii violet a fructului şi dezvăluie o rotunjime extraordinară. Voluptatea îi este accentuată de uleiul esenţial de mandarină, care dă impresia că explodează cu arome delicioase. Dulceaţa acrişoara a acestor note oferă introducerea perfectă a florii de portocal – mirosul specific al colecţiei ELIE SAAB Le Parfum.

Note de inimă: Faţetată precum o piatră preţioasă, floarea de portocal străluceşte asemenea unei presărări de petale încălzite de soare. Splendoarea iasomiei albe adaugă un strop de culoare, în timp ce floarea de Frangipani vine cu accentele sale exotice, care conferă o senzualitate radiantă noii compoziţii.

Note de bază: Ascuţit precum prova unui yacht, caracterul aromei apare din acordul între ambră, care creează o dependenţă condimentată, şi cedru, cu notele sale sofisticate, rotunjite şi calde.

Resort Collection şi colecţia ELIE SAAB Couture se află într-o armonie perfectă, pentru că parfumul urmează aceleaşi coduri cu silueta-semnătură ELIE SSAB Le Parfum, scoasă în evidenţă de o curea îngustă. Asemănătoare cu un safir albastru, sticluţa dezvăluie aroma ca o promisiune de senzualitate. Creată ca reprezentare olfactivă a spiritului colecţiei Couture, aroma Resort Collection te invită într-o călătorie. Depinde doar de tine dacă accepţi invitaţia sau nu.

ELIE SAAB Le Parfum
Resort Collection 2015 – apă de toaletă spray 50 ml, 301 lei
Resort Collection 2015 – apă de toaletă spray 90 ml, 418 lei

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.