Lola's Box

Aflat de puţin timp pe piaţa din România, brandul italian ELGON a avut prima ieşire în public şi, pe lângă faptul că s-a decis să se prezinte, ne-a oferit şi informaţii interesante despre un produs revoluţionar, LUMINOIL.

Lansare ELGON, Anne & DanaOriginar din Italia, ELGON deţine o gamă variată de produse pentru haircare, fiecare dintre acestea având misiunea de a îndeplini dorinţele şi nevoile clienţilor – indiferent că sunt femei, bărbaţi sau copii – pentru îngrijirea părului. Într-un cadru de poveste – o întruchipare perfectă a sloganului “Color and poetry” -, compania a scos în lumina reflectoarelor şi cea mai nouă vedetă a sa, LUMINOIL – un produs revoluţionar, unic în lume.

LUMINOIL – transformare spectaculoasă a părului

Lansare LUMINOILNimeni nu îşi doreşte să aibă un păr degradat, aspru, cu vârfuri casante – ce să mai, un aspect de mătură. Pentru cine se confruntă cu toate aceste probleme, un tratament cu LUMINOIL face adevărate minuni în doar câteva minute. Produsul ELGON redă podoabei capilare strălucirea, aspectul mătăsos, plăcut la atingere şi, foarte important, nu lasă părul gras.

După ce spălarea părului şi o uşoară uscare cu prosopul, se aplică LUMINOIL, care se lasă să acţioneze timp de minimum cinci minute, apoi se clăteşte. Practic, utilizarea este o etapă intermediară între şampon şi mască. Unică în lume, inovaţia ELGON – premiată de piaţa sud-americană pentru acest aspect – are proprietatea de a pătrunde şi de a repara firul de păr de la interior spre exterior, complet invers faţă de alte produse restructurante.

This slideshow requires JavaScript.

Colecţia NUDE BLONDE

Special pentru sezonul estival 2015, ELGON a lansat noua gamă de vopsea pentru păr, nuanţe de blond, care este intitulată NUDE BLONDE COLLECTION şi care este destinata specialiştilor din saloane. Noile nuanţe propuse de brandul italian sunt Ivory Nude Blonde, Sheer Lavender Nude Blonde, Sand Nude Blonde şi Amber Nude Blonde. Nuanţele pot fi utilizate atât individual, cât şi combinate pentru obţinerea unor culori unice – totul depinde de talentul şi creativitatea hairstiliştilor.

Lansare ELGONImaginea ELGON în România este actriţa Alexandra Dinu, care a ales să-şi vopsească părul cu o combinaţie între Ivory Nude Blonde şi Sand Nude Blonde, nuanţe care îi pun în valoare frumuseţea şi personalitatea. Pentru ca tonul culorii să se păstreze un timp îndelungat sau pentru a împrospăta nuanţa, ELGON a lansat produse cu pigmenţi lichizi I LIGHT şi tratamente nuanţatoare I CARE.

Lansare ELGONÎngrijirea părului şi stilizarea lui după procedura de colorare sunt procese importante, iar specialiştii brandului italian recomandă produsele de îngrijire din gamele Refibra sau Sinsea, care au darul de a prelungi durata de viaţă a culorii şi de a revitaliza părul de la rădăcină până la vârf. Pe timp de vară se recomandă folosirea produselor de styling din gama Affix – nu încarcă parul şi au factor de protecţie UV.

Lansare ELGONPe lângă raportul excepţional calitate-preţ, ELGON se implică şi în industria românească de frumuseţe prin implementarea şi susţinerea unui program educaţional de elită. Specialiştii pot descoperi atuurile şi inovaţiile brandului de la două nume de referinţă: Cristi Pascu (Master Trainer) şi Paul Lupan (Tehnician).

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.